Sonunda Ben De Bir Cj5 Aldım..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugurguvercin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,213

ugurguvercin

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
1
Herkese merhaba,
Uzun araştırmalardan sonra nihayet ben de hayalimdeli CJ5'e kavuştum. Çevremdeki istisnasız herkesin aman alma başına dert alırsın, arabayla nikaylanırsın,sanayideki ustalarla akraba olursun gibi uyarılarına aldırmadım İzmir'de internetten beğendiğim bir aracı çoğunuzun bu forumdan dolayı tanıyacağını sandığım Saygın Özdemir'in de tavsiyesiyle Adana'dan gittim aldım. Araç benden önce yılda 600 km yol yapmış ama ben alıralmaz bir günde 1000 km yol yaptım. Araca şimdiden aşık oldum ve ayrılmamak için elimden geleni yapacam :smiley:

Aracın kozmetik olarak bir kaç eksiği var onu zamanla param oldukça hallederim ama motordan zerre kadar anlamayan kendi aracımın yağını suyunu bile benzincide kontrol ettiren biri olarak bu arkadaşla anlaşmam konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mesela ne sıklıkta bakım yapılmalı?
Aracın rutin bakımlarını kendim yapabilir miyim?
Hangi yağ kullanılmalı?
Binek araçlardan farklı olarak her bindiğimde kontrol etmem gereken bir şey var mı?
Aracım direk LPG ile çalışıyor bu normal mi? motora zarar verir mi? arada bir benzinle kullanmam gerekli mi?
Adana'da bildiğiniz bir usta var mı?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
 

Etiketler

Bu arada yazmayı unutmuşum aracım 79 model. Üzerinde 4.2 6 silindir orjinal motoru var. Hirolik direksiyon, disk fren, elektronik ateşleme, BRC marka LPG mevcut.
 

Screenshot 20171101 210638
Screenshot 20171101 210638
Screenshot 20171101 210638
IMG 20171101 WA0012
IMG 20171101 WA0014
Screenshot 20171101 210632
Hayırlı olsun hani aracınız?Hiç fotosu yokmu?
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst