Suzuki Jimny Performansı ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MEHMET KALAYCI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,760
Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

iyi de bu araç karbüratörlü değilki hava ayarından bu kadar etkilensin???ben başka bir nedenden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum bu hava muhabbeti yatmadı aklıma???
 

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

Bence otomatik vitesten sorun cikiyor. Arazi vitesini kullanin. Hala daha sorun cikariyorsa bir servise gostermekte fayda var. Benzer seyler benim basima rav4 ile de geldi ama onda arazi vitesi olmadigi icin durumu kabullendim, artik fazla zorlamiyorum.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

MEHMET KALAYCI' Alıntı:
ARKADAŞLAR MERHABA
2009 MODEL SUZUKİ JİMNY OTOMATİK VİTES ARAÇ ALDIM.İNTERNETTE BAKTIM BU ARABALARIN ÇIKAMADIĞI YER YOK.PAZAR GÜNÜ ARACI DENEMEK İÇİN ARAZİYE ÇIKTIM.EN AĞIR KONUMDA BAYIRA VURDUM,RAMPANIN YARISINDA ARABA TAKILDI GİTMEDİ.PATİNAJDA ÇEKMİYO SANKİ ARABAYI BİR TUTAN VARMIŞ GİBİ İLERLEYEMİYO .BEN TAM GAZ VERDİM BANAMISIN DEMİYO.ÖNCE ARABAYA KIZDIM SONRA YOKSA BİR YANLIŞLIKMI YAPTIM DİYE DÜŞÜNDÜM AKLIMA SİZLERE SORMAK GELDİ.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EĞER BU ARABA O BASİT RAMPAYI ÇIKAMAYACAKSA BEN BU ARABAYI SATARIM

Selam Mehmet Bey,
aracınız otomatik transmisyon 1,
2.'si ise,Jimny'de olay o kadar..
Gücünün sınırları zorlandığında ,baskı kaçırır..bu da size hareketsizlik olarak yansır..
Manuel olsa idi,''yarım debriyaj''' denen olaya ihtiyaç duyardınız,o da ileride debrj.balatası ihtiyacı doğuracaktı..
Sıkıntı etmeyin..Cüssesine göre,alınabilecek en harbi arazi aracı Jimny'dir..
Güle güle ,iyi günlerde kullanın..
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

yok yani o kadar basit değil.bahsi geçen suzukidir.amacı bellidir.bence sorun kabul edilemez.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

Bence de bahsi söz konusu olan arazi aracı olarak pazarlanan bir araçtır, suv ya da crossover değil.
 



Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

aracınızın performansı ile ilgili neler yaptınız sonuç ne oldu merak ettim doğrusu
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

valla bende çok merak ediyorum.arkadaşlar.konuları sonuçlandırabilirsek çok iyi olur.çünkü herkeze klavuz oluyor.inşallah önemli bir şey değildir.
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

WOAWOA' Alıntı:
iyi de bu araç karbüratörlü değilki hava ayarından bu kadar etkilensin???ben başka bir nedenden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum bu hava muhabbeti yatmadı aklıma???

Kesin yükseklikle alakalıdır diyemem ama yükseklik yani rakım karbiratörlü ve enjektörlü araçları negatif yönde etkiler.Rakım arttıkça oksijen ve hava basıncı azalır.Buda performans düşüklüğüne sebeb olur.Sadece turbo beslemeli motorlar rakımdan etkilenmez veya hissedilmez...

Birçok yorum yapılmış hepside doğru olabilecek yorumlar.Benimde aklıma 4L konumuna alırken otm. şanzıman N konumundamıydı acaba gibi bir soru geldi. 2009 modellerde 4L elektronik düğme ile seçildiğinden acaba yanlış konumda kullanılıp 4L ye geçmemiş olabilir mi ?
 

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?..

Ben 2300m de araç tıkanıp kaldığında gaz yedirip son devir çıkartmayı başardım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst