Suzuki Samurai 1000 Motor Baskı-balata Aranıyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpertan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,938

alpertan

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Yer
ADANA
Arkadaşlar 1985 model suzuki samurai 1000 motor aracıma debriyaj baskı lazım. Balatayı yeni aldım. Baskınında değişmesi gerekiyor. yedek parçacılarda bulamadım. Elinde olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: Suzuki Samurai 1000 Motor Baskı-balata Aranıyor

Burdan yardimci olan olmaz ise,malum siteden arac satan bir iki kisiyi arayip nerden aliyolar vs bilgi alin :smiley: ben zamaninda oyle yapardim suana kadar konusma uslubunu bildikten sonra kimse de terslemedi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Suzuki Samurai 1000 Motor Baskı-balata Aranıyor

istanbul anadolu : ozturkler : 216-574 96 10

avrupa : japon oto : 0212-481 01 27
tokel : 0212-632 71 25

bunlarla bir görüş istersen, ilk tokel i arayabılırsın
 

Ynt: Suzuki Samurai 1000 Motor Baskı-balata Aranıyor

Baski balata yerine cok uyguna sahin motoru ve sanzumani konuluyor diye biliyorum cokda iyi performans verdigini duymustum.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Suzuki Samurai 1000 Motor Baskı-balata Aranıyor

ben 3 hafta önce değiştirdim baskı balata debriyajı. önce balata bitmiş dediler. istanbuldan çakır otodan balata aldım 75 tl ye. sj 410 balatası olsun dedim özellikle, 413 ünkü değil dedim. tamam dedi yolladığı kargoyu adıyamandan aldım. usta şanzımanı söktü ve bir de baktık ki balata eskimemiş baskının ortadaki kulakları resmen oyulmuş. baskı da lazım dediler. adıyamanda suzuki bayisi, servisi yok. istanbuldan getirtmeye kalksak araba hiç yoksa 3 gün bekleyecek. parçacıları gezdik sorduk falan hepsi yok diyor. bu arada istanbuldan gelen balatayla bizimkinin arasında dağlar var. tamamen başka bir parça gönderilmiş. dedim ustaya bunlar kaz kafalı markayı söyleyince hemen yok diyorlar. sen benden çıkan parçayı ver birebir görerek soralım arayalım dedim. hyundai accent 1.3 ile vidası vidasına aynı olduğunu gördük. 150 tl baskı balata bilya set olarak aldık. pazarlıkla 140 tl ye indi. 150 de usta aldı. bitik baskıyla 65 km mesafeye çekici de 150 tl aldı. bana 515 tl ye mal oldu toplamda. çekici ve fazladan balata masrafı olmasa 290 tl ye değiştiriliyor. o da adıyaman şartlarında. istanbulda belki daha da ucuza olabilir. inşallah fazla maliyetli olmamıştır.
 



Ynt: Suzuki Samurai 1000 Motor Baskı-balata Aranıyor

Baskı balata sorunu halloldu. Bundan sonra hyundai accent eranın baskı balatasını alırız. Herkese teşekkürler. Şimdi triger dişlileri lazım. Sitede araştırıyorum. Bakalım hayırlısı...
 

Merhaba, bende 85 moldel 1000 motor samurai almayı düşünüyorum, sadece arazide kullanacağım, bu motor arazi için yeterli midir? bilgi paylaşabilir misiniz? teşekkür ederim,
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst