Tanışma Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 579,452
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba,

Yeni üyeyim ve 2000 discovery TD5 sahibiyim. 32 yaşındayım, istanbul'da ikamet ediyorum.aynı zamanda profesyonel fotoğrafçıyım. doğa fotografları ve offroad hobilerimi birlikte yapmaya çalışıyorum. elimden geldiğince aracımın sınırlarının ve benim tecrübesizliğimin izin verdiği ölçüde etkinliklerinize katılmak istiyorum.

Teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

arkadaşlar merhaba, adım murat tavşan bir yıllık virüslü olarak bursadan katılıyorum .kendime ait bir mobilya atölyem var geçimimizi buradan sağlıyoruz.yaklaşık iki ay önce aracımı sattım malum kriz bizide vurdu .sizlerle uludağ ve civarında yapmış olduğumuz keşif gezilerimizi paylaşmak istiyorum ve bursada ;kalabalık,güzel bir buluşma diliyorum. hoşcakalın
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

herkese merhaba
mutluay
ismim mutlu aydınoğlu
tekirdağın saray ilçesindenim
2006 model lada nivam var
ava gitmek için aldım
ama özel araç gibi kullanıyorum
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

bende sakaryanın sapanca ilçesinden mustafa 23 yaşındayım atraksiyonu seven bir yapım var 3-4 sene öncesine kadar sapancanın dağlarına traktörle çıkar ağaç keserdim geçimim buydu ( rahmetli baba mesleği ) ama artık o işi bıraktım dış mekan süs bitkileri üretimiyle ilgileniyorum www.sapancasusbitkileri.com traktörle soğucak yaylasına çıkardım oradan kiraz tepe geyve pamukova dağ yollarından ilerlerdim anlayacağınız imkan dahilinde traktörle yapardım offroad çokta zevkliydi 63 model bmc nufrield vardı önünde kuyruk milinden desekli vinç ( 20 ton kapasiteli ) gezer dururduk ama ağaç kesme işini bıraktım artık dikiyorum yılda 30000 adet süs bitkisi üretiyorum yakın tarihte bir 4x4 alıp aranıza katılacağım nasipse aklımdaki alet ise 250 lik çift kabin dodge alıp 4x4 e çevirip özel bir modifiyeden geçirdikten (difflock vs) aranıza katılmak.. saygılar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Değerli arkadaşlar herkese merhaba.Ava doğaya spora hevesli meraklı vede hizmet eden biri olarak aranıza yeni katıldım.Aklımda mercedes G serisi veya Jeep-JX var.Avda doğada ve gezinti için.sevgiler.birol Civan.Artvin-Yusufeli Avcilar Der Başk.
Not:Yusufeline ayağiniz düşerse beklerim.
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhaba benim adım Mehmet YÜCEL
(jeepspecialist tarkan)Tarkan YÜCEL in oğluyum
sizin zevkli gezilerinizi izliyorum ve babamı ikna edip sizin aranızda olmak istiyorum....
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Tanışma haricindeki sohbetler ''Serbest Muhabbet'' e taşınmıştır. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.6440;topicseen
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba
Ben Uğur
İst / Kadıköy de oturuyorum.Off road kanıma işleyeli yaklaşık 6 sene oldu.Şu an aracım yok fakat kısa süre sonra defender sahibi olmayı düşünüyorum.Sizlerin bilgilerinden faydalanmak ve sizi daha yakından tanımak ümidiyle.Herkese saygılar sunarım
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

SLM ben siteye 4 ay evvel üye oldum ama bu bölüe yazmayı unutmuşum.

ismim burak ayvaz 34 yaşındayım istanbul caddebostanda oturuyorum iş yerim sarıgazi tarafında plastik boru ek parçaları imalatı yapıyorum bende off road heycanını bu siteyi takip ettikce aldım ve sonunda bir ay evvel hilux 4x4 bi kamyonet aldım bundan sonra gezileri kaçırmamaya çalışıcam.

saygılarımla
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

arkadaşlar merhaba adım selçuk akkafa 52 yaşında bir ihtiyar off roadcuyum hali hazıırda her hangi bir işte iştigal etmiyorum (yaşlıyımya onun için böyle kelimeler kullandım) şaka şaka evliyim 2 adet bayağı iri iki oğlum var onlarda doğa ve makinaları sever fırsat buldukça offroad yaparım daha fazla birşeyler yazmak isterdim ama şu anda kendi kendime konuşuyormuşum hissine kapıldım onun için kısa kesiyorum herkese selamlar
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Hepinize merhabalar. İsmim Mehmet Tosun. Özel bir bankada müfettiş olarak görev yapıyorum. Evliyim 5 yaşında bir kızım var. Doğa sporları ile uzun zamandır ilgilenmekteyim. Üniversite yıllarında kampçılıkla başlayan serüvenim sonrasında bir süre dağcılıkla devam etti. Kaya tırmanışı, dalış, rafting, yamaç paraşütü şimdiye kadar kıyısından bulaştığım outdoor sporlar. Ama gönlümün en güzel yerinde yatan aslan her zaman off-road sporu oldu. Kısa zaman içinde edinmeyi planladığım Suzuki ile aranıza katılmaktan keyif duyacağım.

Saygılarımla,
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

ben sakaryadan cevdet bucak son derece doğa tutkunuyum avcılık ve ofroad vaz geçemeyeceğim tek hobimdir aranıza yeni katıldım
umarım benide aranıza kabul edersiniz güzel paylaşımlar dilerim selamlar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ben 1976 İstanbul doğumlu, aslen Trabzon Sürmeneli, evli, bir kız çocuk babası ve bölgemde çeşitli konularda ticaret yapan bir yüksek mimarım. Demir ticareti, müteahhitlik, mimari proje, danışmanlık hizmetleri ve tekstil grup firmalarının ana iştigal konularıdır. Off road, avcılık, atıcılık ve tüm doğa sporları hobilerim arasındadır.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar. ismim Tolga ORHAN.

Uşak' ta mali müşavirlik tamamlama sınavlarını bitirip babamdan büroyu devralmaya çalışıyorum.
Kısmet olursa bir zj alıp aranıza katılmak amacındayım. böyle güzel bir site yaptığınız için teşekkürler...
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar, ismim Barış. Meslek Bilgi işlem, yaş otuzküsür. İstanbul Anadolu yakasındayım. Bir süredir GezenBilir'i takip etmekteyim. 98 Vitara Wagon AT kullanmaktayım.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,931
Kayıtlı Üye Sayımız
172,085
Kaydolan Son Üyemiz
Ertuğrul Ocaktan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst