Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edebiyatçı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 359
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,387
Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz

Okula giden öğrenciler.

DSC 3536 Large


DSC 3534 Large


DSC 3545 Large


IMG 3063 Large
 

Etiketler

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz

Ve otelimize vardık.My Blue Hotel Zanzibar. Sahibi İtalyan.Çalışanların hepsi yerli. Kendine ait kumsalı , sahili ve havuzu var. Çalışanlar çok iyiydi.İlk fotoğraftaki bizim odamız. ikincisi kardeşimin odası. Odalarımız denize en yakın konumdaydı.Otelde fazla kalan olmadığı için en iyi odaları vermişler.

IMG 3175 Large


IMG 3174 Large


DSC01585 Large


DSC01584 Large
 





Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz

Otele yerleşir yerleşmez ilk işimiz öğlen yemeğine gitmek oldu. Oteli tam pansiyon ayarlamıştık. Bu yemeği fotoğraflamayı unutmamışım. Aslında diğer otellerin yemekleri buradan daha iyiydi. Yine de bizim damak tadımıza oldukça uygun. Birkaç çeşit arasından yemeğinizi seçiyorsunuz. Her öğün mutlaka ara sıcak olarak makarna vardı. İtalyan oteli olunca makarnaya kafayı takmışlar. Makarna sosları değişiyordu. Aşağıdaki sos deniz ürünlerinden yapılmıştı. Tabaklardan birinde tavuk, diğerinde balık var. Tatlı dan sonra bir de meyve tabağı gelmişti. Onu unutmuşum.

DSC01546 Large


DSC01557 Large


DSC01559 Large


DSC01560 Large


DSC01564 Large
 


Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz

Sezon daha yeni açıldığı için bizim otelde ve yandaki diğer otellerde çok az insan vardı. Sanki bize ayrılmış gibi olan muhteşem sahilde tek denize giren bizdik.Halkın denize girdiğini ise hiç görmedim.

DSC01584 Large


DSC01639 Large


IMG 3220 Large


DSC01607 Large
 









Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz

Ertesi sabah muhteşem bir manzara ve fena olmayan bir kahvaltı ile güne başlıyoruz.Masadan görünen bizim oda. Bu gördüğünüz otelin verdiği kahvaltıya ek olarak kendi götürdüğümüz peynir ve zeytinleri de ekleyince oldukça zengin bir kahvaltı elde ettik.Salam sosis gibi et ürünleri ve kuru fasulye gibi sıcak yemekler de vardı ama kahvaltı alışkanlığımıza pek uymadığı için tercih etmedik.Diğer günler de benzer kahvaltılar oldu.

DSC01615 Large


DSC01616 Large


DSC01618 Large


DSC01620 Large
 



Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz

Çanta kravat ve bilimum aksesuarlara bayıldım .Yapan hayli yetenekliymiş. Yol kenarı manzaraları ise gerçekten oralardaki hayat hakkında iyi bir fikir veriyor .Otelinizde çok güzel .Tam kafa dinlemelik .Ancak yemek benim için her gittiğim yabancı ülkede büyük sıkıntı .Gidersek bir gün bir valizde yiyecek götürmem lazım herhalde .
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst