Tek başıma Suriye..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arzuguide Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,034

Etiketler
Ynt: Tek başıma Suriye..

Sorun yaşamamanız için tüm belgelerinizin tam olmasında yarar var. Örneğin artık triptik belgesi gerekmiyor dedikleri halde Yunanista'a geçerken sınırda sordular. Triptik pahalı bir belge değil zaten, Yunanistana geçiş için aldığımızda 30 TL gibi bir ücret ödemiştik. Triptik ve Uluslararası Sürücü Belgesi gerekiyor. Yeşil sigorta belgesi ise Avrupa ülkelerini kapsıyor. Suriye için ayrıca bir sigorta var mı bilmiyorum. Arap ülkelerinin çoğundaki trafik durumu malum. Kazalarda aracınıza veya size gelebilecek zararlara karşı bir sigorta yaptırmanızda yarar var.

Bu belgeler sınırdan temin edilebiliyor. ama yola çıkmadan buları yaptırmak vakit kaybını önlüyor. TTOK ofisleri hangi sınır kapılarında var bilmiyorum.
Detaylar için: http://www.turing.org.tr/
 

Ynt: Tek başıma Suriye..

Selamlar Arzu hanım,
gittinizmi bende kendi aracımla düşünüyorum ama çok donanımlı bilgim yok gittiyseniz bilgilerinizi paylaşınız teşekkürler
 

Ynt: Tek başıma Suriye..

eğer gitmediyseniz bayramda bu seyahati kendi aracıyla yapmış biri olarak bilgi verebilirim.triptiği sınırda alabiliyorsunuz.biz cilvegözünden çıktık ve bir sorun yaşamadık.suriye tarafındaki işlemlerde de ayakçılar var size az bir ücret karşılığı yardımcı oluyorlar.baştan ne kadar alacaklarını konuşun pazarlığınızı yapın sonra problem olmasın.
kesinlikle çok iyi bir seyahat çok farklı yerler görecek değişik bir kültür tanıyacaksınız.vaktiniz varsa ürdün ve lübnan ı da rotanıza dahil edin derim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,431
Mesajlar
1,517,894
Kayıtlı Üye Sayımız
172,077
Kaydolan Son Üyemiz
yasin29

SON KONULAR



Geri
Üst