Telsiz kullanıcıları veritabanına kayıt olun, tekerlekli sandalye alalım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali aksoy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,309

ali aksoy

Cep Telefonu yardımcı olur, Telsiz Hayat kurtarır.
Mesajlar
314
Tepkime Puanı
9
Yer
İstanbul , Ankara , İzmir , Bodrum
Web
www.sivilhaberlesme.com
Tüm Telsiz kullanıcıları veritabanına kayıt olun her 40 - 50 kişi ile bir tekerlekli sandalye alıp ihtiyaç sahiplerine verelim

Aşağıdaki yazılar www.sivilhaberlesme.com web sitesinden alınmıştır.


Web sitesi için gelire mi ihtiyacımız var derseniz ... HAYIR
Masrafı varmı derseniz EVET...

fakat bu gideri karşılayamadıktan sonra zaten web sitesi açmak anlamsızdır

ya ticaret yapacaksınız Para kazanacaksınız veya her ay cebinizden para verip Hosting alacaksınız , Her yıl Domain yenileyeceksiniz.

RADYO AMATÖRLÜĞÜ nasıl HOBİ ise , Web sitesi açmak ta HOBİ dir bazıları için....

Kaç web sitesi kurdunuzun cevabı ise ...sayısını unuttum olacaktır.



Kayıt ücreti konusu ise geçen hafta tesadüfen tanıştığımız birilerinin ihtiyacı olanlara TEKERLEKLİ SANDALYE alma çalışmaları için büyük çaba sarf etmesi idi..



Şimdi birileri çıkıp bu iş sana'mı kaldı diyebilir ,

bu kadar vakıf var ,

herkes bu işi yapıyor ,

hatta Esra Erol bile bu işi yapıyor diyebilir..


Fakat elimizde imkan varsa ve bu imkan gerçekten ihtiyaç sahibi olan kişilere yönelik olarak kullanılır ise ve bu ay içinde kendi çabalarımızla İLK TEKERLEKLİ SANDALYE' yimizi alacağımızı ve vereceğimiz kişiyi buldum dersem herhalde fazla abartmamış olurum.


Bu Tekerlekli Sandalye sahibi olması gereken Teyze , benden yaşlı , maalesef ihtiyacını kendi göremeyen , yürüme imkanı olmayan , yardımcı ile yaşaması gereken ve oldukça kilolu 70 yaşlarında bir Hanım.


Kendisine eşimin söz verdiği sandalyeyi bu ay vereceğiz demesi bile onu sevindirmeye yetti , telefon ile görüştüğümüz bu teyze için gelecek ay içinde Bodrum'dan İstanbul'a gidip Tekerlekli sandalyesini Teslim edeceğiz kendisine Allah Kısmet ederse..


Not : Merak edenler için , Tekerlekli sandalyeyi teslim ettikten sonra eğer kabul ederler ise , isteyenlere adını ve telefonunu verebilirim.
[/b]

Bu konuda çok kişi ilgisiz kalabilir ama , birbirine bağlı bir camia da böyle bir yardımlaşma bence
birşeyler yapabilmek için
birilerini sevindirmek için ,

yataktan kurtarmak için ,

dolaşabilmeyi sağlamak için ,

birşeyler görmeyi ve hareket alanını genişletmeyi sağlamak için

elimizden gelecek bir imkandır.

bir gün mangal yapmadığınızı veya bir paket sigara almadığınızı düşünün...

toplanan paraların listesi burada yayınlanacak ve bundan sonra alınacak tekerlekli sandalye faturaları ve teslim edilen kişilerin bilgileri işlem devam ettiği müddetçe yayınlanacaktır.


yani kimsenin aklına BU PARA NEREYE GİDİYOR sorusu gelmesin ve kesinlikle düşünmesin , bunu düşünen kişiler ise TELSİZ KULLANICILARI VERİTABANINA kesinlikle ve kesinlikle kayıt olmasın

Böyle insanları aramızda görmek istemiyorum , ben bu işi başlatıyorum ve kimseden karşılğıı olmayan hiç bir şey beklemiyorum.

Yaptığım şey bir hizmettir , bunun karşılığında kazanılacak olan para

bir hayır işinde kullanılacaktır ve ben bu işi yaparken ettiğim masrafı veya gideri kesinlike bu paralardan karşılamayacağım .

çok merak edenler olur ise meydana getirilen dosyada gelen ve gidenler ile alınan tekerlekli sandalyelerin fatura adreslerine ve teslim adreslerine gidip araştırma yapabilirler...


Aziz Tevfik ATABEY
TB2BEY
Telsiz Haberleşme Uzmanı
 

Etiketler



Ynt: Telsiz kullanıcıları veritabanına kayıt olun, tekerlekli sandalye alalım

Facebook sayfamız :
https://www.facebook.com/groups/Sivilhaberlesme/

isteyen herkesi

www.sivilhaberlesme.com/OPERATORS sayfasına ekleyebiliriz.. TRAC üyesi olupta ben bu sayfayada olursam bana diğer amatörler ne der korkusu olmayanlar buna dahildir.

Saygılarımla
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,773
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst