Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,511

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    450

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Mesajlar
11,960
Tepkime Puanı
11
Yer
ANKARA
Merhabalar. Zerrin Yiğiter. Trabzon asıllı (bunu söylemezsem olmazdı ;) ) Ankara'lıyım. Ekonomistim, serbest çalışıyorum.

Dağcılık, kampçılık, trekking, kısacası doğa sporları ile uğraşıyorum. Ayrıca off-road, formula-1, ralli, motocros gibi motorsporlarını çok seviyorum ve fırsat buldukça izliyorum. Yaşamın sunduğu güzellikleri, doğayı ve sporu bir arada bulduğum Gezenbilir Ailesi'nde olmaktan dolayı çok mutluyum.

Hepinize sevgiler, selamlar...
 

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Murat Öz. İzmirli bir doğa severim.

Doğa Yürüyüşü başta olmak üzere kampçılık, yüksek irtifa dağcılığı ile ilgilenmekten hoşlanırım. İlerleyen yıllarda Deretepe Dağcılık ve Doğa Sporları adı altında bir oluşum kurmak gibi pembe panter hayallerim var. :smiley: İzmir çevresinde ki yürüyüş planlarınızda elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Arkadaşlar. :smiley: Ömer Adil Kutlu ben. :smiley:

İzmir'den herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. :smiley:
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Ben Gökmen Sayaroğlu. Artvinli'yim, Kocaeli'nde ikamet edip İstanbul'da çalışmaktayım. ;)

Yeşillikleri ve doğal güzellikleri ile ünlü bir coğrafyanın nüfusuna kayıtlı olupta, bir sanayi sehrinde yaşamak (Kocaeli) içimdeki doğa özlemini kat kat arttırdı. (Gerçi Kocaelin'de de bol bol yeşillik var ama ben daha yeni keşfediyorum.) Doğa ile ilgili herşeyi seviyorum diyebilirim. Yaklaşık 1 yıldır trekking faaliyetlerine GEDOSK ile birlikte katılıyorum. Elimden geldiğince tüm faaliyetler de olmaya çalışıyorum. Hedefim ülkemin zirvesi Ağrı. Bu Forumu da Ağrı dağı ile ilgili bir araştırma yaparken keşfettim. (Google sağolsun)

Gezenbilir ailesine katıldığım için bende mutluyum. Kocaeli ve İstanbul'dan sevgi ve saygılarımla.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ehh hak getire, tanıtmak lazım. :smiley: Pınar Karaçar.

Hayalim sırt çantamı ve fotograf makinamı alıp yollara düşmekti. Bunun için, işimde özgür olmak istedim. Ama kendi işimi yapmaya başladığım andan beri herşeyi iki kere düşünüyorum. :smiley: Son aylarda trekking'ten uzak kalsam da doğadan uzak kalmamaya çalışıyorum. Amatör olsam da fotograf çekmek ilgi alanıma giriyor. Doğayı, doğa da olmayı ve doğanın yarattığı güzellikleri seviyorum. Gezenbilir off-road ekibi sayesinde ilgi alanıma off-road da girdi ama sadece izlemekle yetinenlerdenim. :smiley: 'Başka bir dünya mümkünmü' fikrinden yola çıkarak imeceevi ile ekoköy projesindeyim. Köyüne dönüp, doğanın verdikleri ile doğal yaşamak isteyen bir doğa severim. (Bu arada merak edenler için www.imeceevi.org)

Eh bu kadar. Sevgiler.
 




Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

İstanbul'da çalışıyor ve yaşıyorum. Aslen Ege'liyim.

İstanbul'da ki eski yaşanmışlık hep ilgimi çekmiştir. Bu konuda epey kitap okudum ve gezdim. Önceleri fotoğraflamak işin büyüsünü bir nebze bozar diye düşünüyordum. Çünkü fotoğraf bilgim eksilerde idi. Şimdiler de hemen hemen her hafta sonu elimde fotoğraf makinam, sırt çantam ile kendimi kah doğada kah eski bir İstanbul semtin de buluveriyorum. Tanıdıkça daha çok sevdiğimi de itiraf edeyim. Fakat İstanbul'un çevresi de en azından içi kadar ilginçtir diye düşünüyorum. Diğer arkadaşların yazdıklarını okudum da beni öğretmen yada araştırmacı sanmasınlar diye mesleğimi yazmayı uygun buldum. Öğretmenliği yada araştırmacılğı küçümsediğimi de sakın sanmayın. Keşke onlardan olabilseydim. Ben mobilyacıyım.

Görüşmek ümidiyle...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Berat Afşar. 17 yaşındayım, İstanbul'da oturuyorum.

Trekking, off-road, kamp, doğa fotoğrafçılığı, dağ bisikleti, yelken, sörf, kayak ve jazz'ı çok seviyorum. Zaman buldukça trekking'e gidiyorum. Mesela bu cumartesi Istırancalar'da kano safariye gidiyorum. :smiley: İlerde kaya tırmanışı öğrenmeyi düşünüyorum.

Sevgiler.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Bülent İlgen. Samsun Bafra'lıyım, Ankara'da oturuyorum.

Forumu takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyor. Ailecek tam bir doğa tutkunuyuz. Ben arasıra off-road yarışlarına katılıp, co-pilotluk yapıyorum. Doğa yürüşlerini iş arkadaşlarımızla amatör bir şekilde devam ettiriyoruz.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba. Sevgili Zerri'nin tavsiyesi üzerine kendimi tanıtmam gerektiğini düşündüm. Amanos Dağları mesajından da anlaşılacağı üzere Hatay - Dörtyol - Sincan köyü doğumluyum. İşyerim gereği 15 yıldır Bursa'da yaşıyorum.

Gezenbilir'i üye olarak yaklaşık 3 aydır, ziyaretçi olarak da yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum. Özellikle bilgi paylaşımı ve grup üyelerinin samimiyet düzeyi anlamında gerçekten bu grupta olmaktan çok büyük keyif aldığımı belirtmek isterim. Grupta ki birçok kişi gibi işten arta kalan zamanlar da dağlara kaçmak için sırt çantası herzaman hazır olan biriyim. Yurt içi ve yurt dışı birçok faaliyette bulundum. Kısmet olursa 2 Mayıs 2008 Cuma Everest Base Camp + İsland Peak (6189 m) tırmanış ve trekking faaliyeti için Katmandu'ya uçuyoruz. Her zirveden inişte kampta şimdi nereye sorusuna yanıt aramaya başlayıp plan yapıyoruz. Bakalım sonu nereye varacak. Burdan sakın iyi bir dağcı olduğum falan çıkmasın. Hatta dağcı olduğum. Sadece içinde yaşadığımız yoğun karmaşa içerisinde bizlere yüklenmeye çalışılan tüketim pompalamasına inat kendi planını yapı kendi gündemini yaratmaya çalışan biri olarak tanımlayabiliriz. Yaptığım faaliyetler kadar gittiğimiz coğrafyayı incelemek, orada ki kültürleri tanımak ve fotoğraflamanın çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu gözle bakmaya çalışıyorum.

Çok uzatmadan tüm grup üyelerine ve Eskişehir terminalin de üzerimizde ki kıyafetin büyüsü sayesinde tesadüfen tanıştığımız sevgili Erdem'e sevgilerimi sunuyorum.

İsmet Emir
Yeni Üye. (Adımın yanında öyle yazıyor)
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selamlar. Ben Barkın Türkmen. Ankara'da yaşıyorum. 36 yaşındayım.

Lise yıllarımdan beri kampçılık'la uğraşırım, ancak son zamanlar da yoğun iş hayatım sebebi ile doğaya çıkma fırsatım olmuyordu. Artık bu durumu değiştirmek için yeşil sahalara dönme kararı aldım. Trekking ile başlayıp eski formumu kazandıkça kampçılık ile devam etmeyi düşünüyorum.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Dinçer. Bursa İnegöl'den.

Amatör ruhumla fotoğraf çekip, çevremde ki güzellikleri kendi vizörümden yansıtıyorum. İnegöl Doğa Sporları Kulübü (www.idosk.com) ile birlikte hareket ediyorum. Fotograflarım; www.fotokritik.com/kullanici/dinc
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Adım Sevda. İzmir'liyim ama 5-6 yıldır İstanbul da yaşıyorum. 35 yaşındayım.

Sadece izlemekle yetiniyorum ama resimlerinize baktıkça, bende ordaymışım gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizin kadar çok ıslanmak yada yorulmak istiyorum. Ee neden izliyorsun, başla ucundan kıyısından derseniz başkalarının bize biçtiği rolleri yaşıyoruz cevabım. Ama en büyük hayalim tekrar İzmir'e dönmek. Ee o zamana kadar oğlum da büyür birlikte size katılmak. :smiley:

Sevgiler Sevda.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaslar. Ben Selami Kalay. Ankara'dayım. Ankara Trekking Grubu'nun rehberiyim.

Çeşitli meslek gruplarından çok sayıda katılımcının oluşturduğu grup, dört mevsim, her pazar, Ankara civarında günü birlik doğa yürüyüşleri yapmaktadır. Ayda bir kez de cumartesi - pazar ve genellikle tatil günlerine denk getirdiğimiz Ankara dışı sportif ve kültürel amaçlı etkinliklerimiz olmaktadır. Bu etkinliklerimize ait çok sayıda fotoğraf, www.ankaratrekking.com adresindedir. Doğayı koruyarak kullanırken, fiziksel ve ruhsal gelişim sağlamak amacındayız.

Hepinize sevgiler.

Selami Kalay

selami_kalay@yahoo.com

0.532.4765562
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam. Nihal Akoğlu ben.

Uzun zaman oldu denemez üye olalı ama iş yoğunluğumdan fırsat buldukça takip ediyorum faliyetlerinizi. Şimdilik gezenbilir ile fotoğraf ve off-road, ama umarım en kısa sürede trekking de olacak. Günlük iş yoğunluğu ve şehir stresini atmanın en güzel yolu. Buna inanıyor, seviyor ve uygulamam da ısrarcı olmaya çalısıyorum.

Gezenbilir ailesinde olmak bir ayrıcalık. Hepinize sevgilerimle...
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. :smiley: Ben Hale. İstanbul'da yaşıyorum.

Eski bir lisanslı sporcuyum. Aslında kış sporları bölümün de olmam gerekiyor, ancak mevsimi gelinceye kadar bana trekking bölümünde katlanacağınızı umuyorum. ::smiley: Aslında bir kayak aşığı olarak trekking de son derece cazip geliyor. Her an bir etkinliğiniz de, yaklaşıp yanınıza merhaba ben Hale diyebilirim. Ama bir süre teori de bir şeyler öğrenmek, sonra kendimi doğaya salmak konusunda ciddi kararlar aldım. Yürümek konusunda ciddi sıkıntılarım olduğunu düşünüyorum. Sporu profesyonel anlamda bıraktığımdan beri çabuk yorulduğumu söyleyebilirim. Bunun dışında F1 ve futbola ilgi duymaktayım. Ciddi ve koyu bir Galatasaray taraftarıyım. İş hayatım da tüm yorucu tarafıyla sürmekte. Siemens'te çalısıyorum. Kitap okumayı, kayak yapmayı, mantıyı, cnbc-e ve discovery'i, şaka yapmayı, yüzmeyi, çay ve sigara (bırakmaya çalışıyorum) içmeyi, patatesli böreği, Chuck Palahniuk'u, mor - yeşil -siyah renkleri, kedileri ve köpekleri (ek olarak yılan dışında tüm canlıları), arabayla uzun yolculuklar yapmayı, zaman zaman yalnız kalmayı, beyaz şarabı (soğuk), topuksuz ayakkabıları, rahat olan tüm giysileri, papatyayı, ekmek kadayıfını (kaymaklı) ve künefeyi, klasik arabaları, şatafatsız olan herşeyi, yeni yerler yeni tatlar keşfetmeyi ve bunları mutlaka paylaşmayı severim. Rahat ve komik olduğumu söylerler. Hızlı düşünürüm, düşünmeden hareket etmem, bazende eder üzülürüm. :smiley: Çabuk ağlarım. Hale'nin anlamına uygun (1 - Ayın cevresindeki ışıklı halkalar, 2 - Meleklerin başında olduğuna inanılan ışık halkası) bir ruh dünyam ve bunu dışa vurumum olduğuna inanırım. Işıl ışıl ve melek gibiyim. :D Hala sıkılmadıysanız ve okumayı sürdürüyorsanız bu yazdıklarımı, iyi anlaşacağımıza eminim.

Selamlar sevgiler... ::smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst