Ulaşım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,434

penguen

Zirve
Mesajlar
1,599
Tepkime Puanı
11
Karayolu
Batı Karadeniz Bölgesinde Ankara- İstanbul TEM otoyolu ve D- 100 ( E- 80 ) Karayolunda Karadeniz’e 30 km. uzaklıkta Akçakoca vardır. İstanbul’ a 205 km. Ankara’ya 241 km. lik Karayolunun ortasında yer almaktadır.

Terminalin Adresi: Kiremit Ocağı mah. Yeni Otogar DÜZCE
Kent Merkezinde yer almaktadır. Ulaşımı kolaydır.
Önemli Firmalar:
a) Lux Düzce Express Tel: 0 380 524 44 40 – 524 47 15 – 523 49
b) Düzce Üstün Erçelik Tel: 0 380 523 58 35 – 514 55 72 – 524 48 82

Demiryolu
Demiryolu bulunmamaktadır.

Denizyolu
Düzce İli Akçakoca İlçesi ile Karadeniz'e açılmakta olup, Akçakoca iskele barınağı ticari amaçlarla kullanılmaktadır. Ancak Denizyolu ile yolcu ve yük taşımacılığı yapılmamaktadır.

Havayolu
Havayolu bulunmamaktadır.
 

Etiketler
Ynt: Ulaşım

arkadaşım vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim ama terminalimiz çoban mevkiinde bu ufak düzeltmeyi yapabilirsek daha aydınlatıcı olur
 

Ynt: Ulaşım

selammmm akçakoca melenağzı benm memleketim yarın gidiyorum melenağzı melenle denizin buluştuğu bakir bir sahil köyü kum,deniz ve doğa isterseniz mutlaka gidin.adapazarından karasu istikametine girerseniz kocaali ve melenağzına ulaşabilirsiniz.istanbula uzaklığı 2 saat bu yolu kullanarak akçakocaya daha kolay ulaşabilirsiniz.kumda ateş yakıp şarap içmek ve kumda uyumak isterseniz mutlaka gelin derin sevgiler
 

Ynt: Ulaşım

KASABALI' Alıntı:
arkadaşım vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim ama terminalimiz çoban mevkiinde bu ufak düzeltmeyi yapabilirsek daha aydınlatıcı olur
Millete ilçelere-köylere-gezilcek yerlere gidilen terminalin adresi lazım oalcak zaten :smiley: Dolayısıyla ilk verilen adres de doğru gibi, yani :smiley:
Şehirler arası gelirken ötobüsçü Düzce de bir yerde indirir heralde :smiley: genelde de indiğin yer civarı binen-giden, mantiken, yani... :smiley: TŞK...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER KONULAR

Cevaplar
1
Görüntüleme
3,702
Cevaplar
0
Görüntüleme
3,530


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst