Uninog Toplamak İsteyenler Buraya

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,245
Ben topladim a dan z ye erdem ticareti de iyi tanirim oradan kac sene once 35 e aldim bi 70 daha harcadim
Orayla alış verişi tavsiye eder misiniz? Piyasada unimog bulmak bayağı zor çünkü. Başka satıcılar var mı bildiğiniz? Kamudan çıkan araçlar onlarda toplanmış sanki. Önümüzdeki günlerde firmaya gitmeyi düşünüyorum. Niyetimde 406 ya da 416 var. Çift kabin olsun istiyorum. Makyajlanmış olsun istemiyorum. Baştan savma yapılmış yenilemeyi düzeltmek daha sıkıntı oluyor sonra. Benim tamir imkanım var. Yedek parça konusunu araştırıyorum.,gerek yurt içi gerekse yurt dışı.
Sizin tavsiye edeceğiniz model var mı? Benim düşündüğüm modeller konusunda fikrinizi öğrenmek isterim. Tecrübe her zaman daha üstündür. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
 

Etiketler
daha iyi olarak düşünmedim daha çok bizim projemize uygun olanı bir camper yapmak amacımız var ve bir minübüs kasasını üstüne monte etmek amaç nedeni pek piyasada 4x4 minibus yok olanıda bazı gerekçelerden uygun değil keşke yurt dışında bol olduğu kadar Typ21 bir vw lt40 bulabilsek 4x4
Hahahah bende aynı şeylerin peşindeyim.çözüm bulunca haberleşelim.mercedesin hangi hafif kamyonları bilmiyorum ama internette çok ucuza satılık bir sürü içi çok modern kupa var izolasyonlu modern koltuk vs öyle bir kupayı arkasını uzatarak minibüs yapmayı bende istiyorum yapılmış bir iki foto buldum.tüv de konuyu anlayacak adam bulmak sorun proje çizene güvenip işe dalmaya cesaret edemiyorum
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,423
Mesajlar
1,517,765
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst