Uyku Tulumu Boyutları Yardım..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanetsveta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,303

tanetsveta

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Loap Camper uyku tulumu satın aldım. Bugün elime geçti. İki kişiyiz ikimizinde boyu 170 uyku tulumunun içinde kaybolduk açıkçası, 220x80x50 boyutlarında tulum. Hangi tuluma baktıysam boyutları bu şekilde. Tuluma benim gibi iki kişi daha sığacağını düşünüyorum en olarak çok geniş. Boy olarak çok sıkıntı değil gibi.
Hepiniz bu durumu yaşıyor musunuz merak ettim? Boyunuza uygun uyku tulumu bulabiliyor musunuz? İade edip etmemekte kararsız kaldım, sizinde yorumlarınızı almak istedim.
 

Etiketler
uyku tulumlarının da boyutları vardır aslında, tulumun sıcak tutma mantığı vücudunuzun ürettiği ısıyı dışarıya vermemek olduğu için size büyük olan tulum demek vücudunuz daha fazla havayı ısıtması demek olacaktır,
 

biliyorum hocam ama north face uyku tulumu alsam anca o zaman beden seçebilirdim sanırım. outdoor ürün satan sitelerin hepsini gezdim beden seçeneği olan bir uyku tulumu bile bulamadım. kaldı ki benim aldığım tulum kendi sitesinde bile beden seçeneksiz :smiley: teşekkür ediyorum bilgi için.
 

biliyorum hocam ama north face uyku tulumu alsam anca o zaman beden seçebilirdim sanırım. outdoor ürün satan sitelerin hepsini gezdim beden seçeneği olan bir uyku tulumu bile bulamadım. kaldı ki benim aldığım tulum kendi sitesinde bile beden seçeneksiz :smiley: teşekkür ediyorum bilgi için.
sanırım siz biraz şanssızlık yaşamışsınız :smiley: benim tulumum da öyle ahım şahım değil ama arkadaşlarla beraber alırken beden seçimi yapmıştım, benim boyum 189 arkadaşlarım da 175-180 civarı, yanlış hatırlamıyorsam onlar m, bende l beden almıştım, üstelik north face falan değil bidiğimiz decathlon tulumu :sweatsmile: gerçi iade etmeyecekseniz bunları düşünmenize gerek yok artık, onun yerine boşluklara kıyafet koyarsanız ve tulumun içine sıcak su torbası atarsanız, sabah sıcacık kıyafetleriniz olur :sunglasses:
 

Decathlonda olduğunu biliyorum evet, çokta kaliteli tulumlar lakin limit 15 derece olduğu için almadım. İşte beden seçimi yapabileceğimiz uyku tulumu markaları sayılı sanırım :smiley: Öneri için teşekkürler :smirkcat:
 



Normalde aynı giyimde olduğu gibi M-L-XL ölçüleri var bu boyut bilgilerine göre uzunluk ve genişlikleri değişiyor ancak kimi ürünler de standart ölçülerle çıkıyor bunlar genelde daha ekonomik ürünler oluyor. Sanırım siz de öyle bir tulum tercih ettiniz? Markası nedir?
 

Uyku tulumlarının tek kisilikleri makbuldür. Ozellikle soguk havalarda cift kişilikler ısı kaybına neden olur. Rahatsiz olur. Digeri hareket ettikçe sizi de çekiştirir.

Tek kişilik seçerken de muhakkak ayağa doğru daralanlardan alın. Üçgen biçiminde.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,799
Kayıtlı Üye Sayımız
172,072
Kaydolan Son Üyemiz
egedeba

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst