Uyku Tulumu Hakkinda

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismailtari Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,352
İYİ GÜNLER.

ÇOK UZUN MESAFELER YÜRÜMEYECEĞİM İÇİN 2 KG ALTI BENİM İÇİN ÇOK SORUM OLMAYACAKTIR.

SİLİVRİ BÖLGESİNDE YÜKSEKLİK ÇOK OLMADIĞI İÇİN DAĞ KOŞULLARI YAŞANMASI İSTESEK DE ZOR.

EN GEÇ KASIM AYI OLARAK HESAPLARSAK GECE HAVA SICAKLIĞI MAX. 3 4 DERECELERE İNİYOR.

BENDE AŞAĞIDAKİ UYKU TULUMUNU ALDIM - 25 DERECESİ GERÇEK DEĞİL TABİ Kİ.

TEK BENİ CEZBEDEN NOKTASI M2 YE 600 GR ELYAF OLMASI DİĞER GERÇAK ANLAMDA -5 -10 CİVARI UYKU TULUMLARINDA MAX 300-400 GR ELYAF VAR KARŞILAŞTIRMASINI YAPTIM. TABİKİ KULLANILAN ELYAF MALZEMESİNİN TÜRÜ DE ÖNEMLİ FAKAT BENİ MAX 0 -1 DERECE SICAKLIKTA FAZLASIYLA SICAK TUTACAĞINI TAHMİN EDİYORUM EN KÖTÜ 1 TANE SICAK SU TORBASI İLE TAKVİYE YAPACAĞIZ. :smiley:

Savage -25 Uyku Tulumu GittiGidiyor'da 336697185
 

Etiketler

MT 2 YE 600 GR ELYAF BANA MANTIKLI GELDİ AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN ONAY BEKLİYOR. :smiley: İNSAN DOĞASI.
 

Hocam, ben 9 yıl önce yerli bir tulum aldım, o zamanlar dağcı değildim motosikletle kampa gidiyordum, 3 yıldır dağcılık yapıyorum bütün faaliyetlerime aynı tulumla gitmeye devam ediyorum. Geçen yıl şubat ayıydı galiba erciyes tırmanışına gitmiştik -20 dereceyi geçiyordu hava ben gene üşümedim ama üşümedim demek evde yatağımda yatar gibi yattım uyudum değil tabi ki de :smiley:, aynı şekilde geçtiğimiz ocak ayınca bir faaliyetim de çok soğuk bir gece (-15 -20 arası) oldu gene üşümedim...

Ancak şu aralar ben kuş tüyü bir uyku tulumu arıyorum daha konforlu uyumak ve daha kolay taşımak amacıyla.

Aldığınız tulum iyi mi yoksa kötü mü buna siz kullandıkça karar vereceksiniz, hiç birimiz yaşam şartlarımızdan dolayı en iyisini ilk seferde alamıyoruz maalesef.

Bu arada altınıza alacağınız matı mutlaka kaliteli alın, çok fark ettirir.
 





kipada satılan 6 mm altı aluminyum matlar var 2 adet alıp üst üste koyunca 12 mm yaptı . :smiley: 40 tl maliyet

yazı geçirsin sonbahar için daha iyi bir mat tabiki alacağım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,432
Mesajlar
1,517,896
Kayıtlı Üye Sayımız
172,077
Kaydolan Son Üyemiz
yasin29

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst