Vitara V6 Aranıyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet_31 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,477

Etiketler
Ynt: Vitara V6 Aranıyor

oguz bey 96 v6 kilometre halatını bulamadım dediginiz linkten bişe anlamadım basit bir parca ama söktüm üstündeki cıkan parcayı yenisini bulamadım nerden bulurum ben osmaniyede parca istanbulda ayrıca benim memlekette v6 sadece benim bildigim 3 tane koca memlekette 3 aded v6 var gerisi 1.6 :smiley:
 

Ynt: Vitara V6 Aranıyor

Sorunu -şimdilik- çözdüm. Başka bir japon aranasının telini kullandık. Uzunluğu yaklaşık aynı, (biraz kısası) bir tel aldık. Sanırım ISIZUmarka bir araçın yan sanayi kilometre teli. Telin her iki ucu da Suzukinin uçlarının aynısıydı. Başkada benzer teller bulduk ancak boyları arasında çok fark vardı. Yaklaşık yanı boydaki teli Vedat usta yeriğne taktı. 2 gündür sorunsuz çalışıyor.... tel 25 tl + ustalık 20 tl toplam 45 TL tel işi hallolmuş görünüyor...

Bu arada aşağıdaki adresteki yerinde her marka ve model telleri yaklaşık 40 TL ye yaptığını öğrendim. Buraya yaptırcaktım teli ama gerek kalmadı.
Göztepe Sanayii Sitesi Yumurtacı Abdibey Caddesi Dikyol Sokak No:9/1, Göztepe / Kadıköy TEL : 0 216 565 41 88 steeltel.com
-------------------------------------------------------------------
canakkaleden bir arkadaş halletmişnasıl yaptıgı yazıyor ısuzumuş


http://www.steeltel.com/ ...bu tel yapan satan yerin adresi.. :smiley:

http://genctokel.com/ istanbulun fiyatı uygun ceşiti cok japon yan sanayicilerinden bir tanesi bir şansınızı deneyin derim .

http://ozdoganotomotiv.com.tr/modules.php?name=iletisim yetkili servisler den biri ellerinde yoksada siparişle geliyor.

fiyat makul olmama ihtimali yüksek.. vitaraların orjinal parcaları pekde ucuz degil dir..
 

Ynt: Vitara V6 Aranıyor

afat bey öncelikle belirtmek istiyorum ki:işlerimin yoğunluğundan kısa bi süre uzak kaldım.mesajlarınızı yeni okudum.ben aracı görürsem daha çabuk karar veririm diye düşündüm.eğer satacaksa arkadaşınız burada ilan panosunda yayınlarsanız hem ben hemde diğer arkadaşlar görebilir.ilginize teşekkür ederim.
 

Ynt: Vitara V6 Aranıyor

tamam ahmet bey ben bir konuşayım size kısaca şöle tafir edeyim eger nete aracın resmini koyma imkanları varsa size söylerim rengi yeşil v6 2000 motoru sıfır alt bakımı sıfır calışmayan hic bir yeri yok orjinel bir araba kazası belası yok tam binicisine göre harbiden söylüyorum renfi koyu yeşil benim arabanın aynısı benimki 96 model bu arac 95 model bakımlı bir arac lastikler iyi durumda laf olsun diye demiyorum harbiden iyi durumda adam hastası bi kere öle kücück şeye dayanamaz ben ona göre biraz ihmalkerım ama hasan abim gercekten aracını seviyor satacak istiyorki binicisi olsun meraklısı olsun istiyor bence görüşün size numarasını verrim isterseniz kendi numaramıda verrim koyu yeşil siyah desen yakışıcak nerdeyse rengi hoşunuza gitmesse bişe demem ama bir görün derim siz yakınsınız bize hatay osmaniye cok cok begenmesseniz bir yol parası kaybınız olur görülmeye deger bence
 



Ynt: Vitara V6 Aranıyor

 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.


Geri
Üst