wj 4.7 v8

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulentkirmizi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,352

bulentkirmizi

Ana Kamp
Mesajlar
35
Tepkime Puanı
0
arkadaşlar biliyorum, bu konu yani wj 4.7 v8 ile ilgili bazı başlıklar bulunmakta ve ben şu ana kadar yazılanları defalarca okudum dersem yalan olmaz. yalnız sanki eklsik birşeyler var halen. nedeni şu olsa gerek, sayfada tahminen 20 kadar wj 4.7 kullanıcısı var ve bu arkadaşların tümünün mümkünse tecrübelerini, yaşadıkları sorunları, yaptıkları masrafları, servis giderlerini, lpg varsa yakıt giderlerini, araç modelleri ile birlikte yazarlarsa konu daha da netleşecektir. demek istediğim ben bu araçtan almak istiyorum ancak tam karar veremiyorum. ben bu aracı daha çok şehir içinde ve bazen de zeytin bahçem var orada kullanacağım. yani öyle ağır şartlarda değil. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla.
 

Etiketler
Ynt: wj 4.7 v8

bende bir tane var. uzun yolda harika bir araç. aslında sert karakterli ve yoldaki pürüzlere anında tepki veriyor, fakat aynı zamanda size ana kucağı kadar da güven veriyor. tercih sizin bülent hocam, bu araç çok basarsanız çok yakar,uzun yolda orta şeker. ammaa unutmaki jeepim var diye havalanmicaksın asla.
 

Ynt: wj 4.7 v8

değerinin tekamül ettiği paralara alınabilecek en iyi arazi aracıdır desem yeridir...artısı eksisi sitede çok yazıldı....

mesela....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,770
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst