Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,874
Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Aslında yazıp yazmamakta epey kararsız kaldım...
Olay Mersin'de bizzat ben denizin başından geçmiştir. Bundan bi kaç yıl önce yaz günü akşamı bir iki zıbıdı arkadaşla oturmuş yahu yarın ne yapsak ne etsek diye düşünürken balık avlamaya gidelim dedik. sabah 0.4 gibi buuşup tekneye gitmeden önce arkadaşlara illa açık bir eczane bulmamız gerektiğini söyledim. Amacım eczaneden prezervatif alıp cep telefonlarını suya düşme ve ıslanma tehlikesine karşı koruma altına almaktı. Neyse lafı uzatmayayım açık bir eczaneden içeri girdim, eczacı sabahın o saatine kadar ayakta olmanın ve uykusuzluğun vermiş olduğu rehavetle gözleri yarı açık ne istediğimi sordu, abi bana bi kutu prezervatif dedim..adam şöyle bi baktı, hafiften bi lahavle çekip bir kutu verdi. bu arada bizim arkadaşlardan biri içeri girip oğlum büyük boy alsaydın benimki büyük dedi..ben kutuyu eczacıya uzatıp abi bunun en büyük boyunu verirmisin dedim..adamın yüzü daha bi tuhaf bir taraftan bana bakıp bir taraftan da büyük boy prezervatif arıyor..tam bu arada üçüncü arkdaş da içeri girip ya arkadaşlar Cafer beni de çağırın demişti ama tekne zaten küçük üçümüz daha rahat ederiz diye onu çağırmadım demesin mi...eczacı gözleri fal taşı gibi kutuyu uzattı.. biz hala aklımız balıkta orada geçenlere bir anlam yüklemeden eczaneden çıktık...arabaya bindik...sonra eczanede yaşadıklarımız gözümün önünden geçmeye başladı..sabahın dördünde birisi gelip bir kutu prezervatif istiyor, arkasından onun bir arkadaşı gelip benimki büyük,en büyüğünden al diyor ve üçüncüsü de arkadaşlar teknede üçümüz olursak daha rahat ederiz diye başkasına haber vermedim diyor........mağmaya indiğim an o andı...
Bu arada bilmeyenler için ; özellikle su sporları ile ilgilenen arkadaşlar bilirler cep telefonunuzu prezervatifin içine koyduğunuz zaman suya düşse bile bir zarar görmez, ses iletişimine engel olmadığı için konuşabilir, karşınızdakini duyabilirsiniz....denenmiştir....:smiley:)))
 

Etiketler
Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Merhabalar,
Sizlere babamın askerken şahit olduğu bir olayı anlatayım.
Askerler hafta sonu izini için şehre çıkacaklar, izin kağıtları dağıtılır en son nöbetçi subayı kıllık kıyafetlerini kontrol eder.
Sıra Giresun-Yağlıdere ilçesinden olan kişiye gelir (hala babamla görüşürler Allah ikisinede sağlıklı uzun ömür versin) nöbetçi subayı kontrol eder bakarki pantolonunun arka cebinin düğmesi yok.Komutan sorar "asker nerede senin pantolonunun sol arka düğmesi" cevap verir "işte komutanım" tekrar sorar "peki sağ düğmesi nerede" kendi çevresinde dönüp "işte komutanım" der.Bu işlem birkaç defa devam eder ve komutan başlar askeri dövmeye okadar döverki yorulur ve askerin yakasından tutup (komutanun soy adı Evsahibi imiş) yorgunluktan bitmiş bir halde "asker bana Evsahibi derler Evsahibi anladınmı?" der.Asker cevap verir kendi şivesiyle "biliyum komutanım bizde evsahabı diye garıya denir" der.
Bu olay tamamıyle gerçek olup Ankara-Etimesgut Hava Üstünde yaşanmıştır.
Not:bizim bölgede evin hanımına bazı yerlerde evsahibi denilir.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

s-10bfbc0cd72ec2b9d16ef16cf5317ac7a6eaf669.webp
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,434
Mesajlar
1,517,913
Kayıtlı Üye Sayımız
172,080
Kaydolan Son Üyemiz
yusuf75

SON KONULAR



Geri
Üst