Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,321
Hususî amaçlı kullanılan bulunabilirse gerçekten kullanışlı bir araç. Fakat motoru çok hassas yani kaliteli mazot kullanmak lazım sürekli. Onun dışında işletim maliyeti gerçekten düşük ve parça sorunu yok.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emre abinin dediği gibi kaliteli ve tek bir yerden mazot almak lazım ben 3 gün önce mecburiyetten saöma sapan biyerden aldım mazotuaraç şuanda 2000 devire gelince gaz kesmeye başladı.... bugün gene bana servis yolları gözüktü :smiley: ayrıyetten ben aracı artık iş içinde günlük olarak kullanıyorum yani günde aşa yukarı 100km yakın yol yapıyorum egeadan daha az yakıyor...
 

Etiketler
tata xenon
batmandaki beyaz tata ilan tarihi çok eskiydi dün aradım hala ellerinde araç listenin en altındaki tata bu arada ilan tarihi olarak bu tata bir adım öne geçti çünkü abs li model ve daha yeni diğerlerinden
hocam araç ABS li olması çok önemli bence benimkinde yok bunun biraz skıntısını yaşıyorum yani ben iş amaçlı sürekli kullandığım için yaşıyorum ama sadece hafta sonları veyatta çok yoğun bir kullanım olmayacaksa belki ihtiyaç duyulmaya bilir.
 






Nedir Son durumlar?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son durumlar çok güzel abi hafta sonu yaklaşık bi 150 km kadar yol yaptım araçta 5 kişi vardı yakıt olarak 10 üzerinden 10 veriyorum fakatttt......bir sorun oldu yolda aracın hararet müşürü bir anda 0 (sıfır) a indi durdum baktım pek bişey yok gibi duruyordu ama sonradan hararet tavan yaptı. bakalım ne çıkacak karşımıza bekliyoruz. Gene servis yolları gözüktü yani....
 

Uzunca bir süre yatan bir araç olduğunu unutmamak lazım. Yine de iyi gidiyorsun... bizi de haberdar et ☺

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

evett..... bir tata macerasınında sonuna geldik.. :smiley: araçla baş edemediğimden dolayı aracımı motor arızasıyla birlikte sattım. artık yeni hedefim ya lada niva yada defender...
 







Tata da tarihteki yerini aldi. Gecmis olsun mu desem allah kurtardi mi desem..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


merhaba
hayirli olsun , hayirli bayramlar . . .
ben karavan cekmek icin xenon 4x4 veya 4x2 dusunuyorum , arac kullanicisi olarak sizden rica etsem ( kitabciginda veya ruhsatinda ) azami frenli romork agirligini bildirirmisiniz? sizdeki 4x4 mu 4x2 mi ? simdiden tesekkurler , hayirli bayramlar . . .
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst