Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,867

Etiketler
Çeken araç çok güçlü olsa bile yere tutunabilme gücüyle sınırlıdır. Bunun ötesinde motor gücü üretse de araç zaten patinaj çekecektir.
1.5 aracımla (Lada) istesem daha yıllarca gezerdim.
Bir kere dumlupınar rampasında yol çalışması yüzünden teke düşmüştü yol. Orada bire düşmek zorunda kaldım ve ikiye geçemedim. Kilometrelerce birinci viteste tırmanmak zorunda kaldım. Ancak ben ladama ekstra düğmeli fan taktırmıştım. Onu açtım ve hiç problemsiz etabı bitirdim.
Bir keresinde de yeni foça ve eski foça arasında bire kadar düşmek zorunda kalmıştım ama orası yüzde oniki eğimdi.

Birinci karavanım Çelebi içi boş 470 kg civarındaydı. İlk göz ağrım olan bu karavanla da çok anılarım vardır. Kendim yaptığım için her şeyini çok iyi bilirdim. Bu karavanla park ettiğim yerde ilgilenemedim ve elimden çıktı. (Aslında çalındı demem mümkün. Benim isteğim dışında akıllının birisi bu karavanı belediyenin çekip götürdüğü yerden sahiplenmiş) İşte böyle elden çıktı. O zaten tam olarak karavan konforu sunan bir model değildi, bir minikaravandı ve içinde mobilyası da yoktu. Her ne ise oldu bitti.

Benim Çekme karavan deneyimim on yılı buldu. Ama çok uzaklara da gitmiş değilim. Karda kışta kullanmamak lazım bana göre.

Zemin kuruysa hiçbir şeyden korkmayın derim.
Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.
 






Şeker Portakalı, Brezilyalı yazar José Mauro de Vasconcelos'un tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran 1968 tarihli dram ve çocukluk romanıdır. Brezilya'nın Minas Gerais bölgesinde yaşayan fakir bir ailenin beş yaşındaki oğlu olan ve hayal gücü çok gelişmiş olan Zeze adlı bir çocuğun başından geçenleri konu edinir. Vikipedi
 

Bu haftasonunu kendime kitap okuma haftasonu ilan ettim. Sokaklar buzz gibi soğukken, evimde özgürce kitap okuyacağım. Herkese güzel bir Cumartesi gününde sevgiler...
 

Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.
Aslında benim de satmak zaman zaman aklıma geliyor, lakin karavanın varlığı da insana kendini iyi hissettiren bir şey bence...
 

IMG 20220115 165431 106


Aslında elimde uzadıkça uzayan, Bir türlü beni sarmayan şu kitabı yarım bıraktım. Bazen yarım bırakmak gerekiyor...
 











Güçlü Kamyonet olduğu için altı aylık vergisi 388TL çıkmış. Ödeyecez artık napalım...
Karavanların vergileri daha yüksek çıkıyor.
Benim Güçlü'm bu konuda avantajlıymış.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst