Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,862
Yıl sonu itibarıyle zaten özel motorlu araç kullanmayı bırakabilirim. Bu bir yandan zor ama bir yandan da araçsız yaşam daha da özgür olmayı getirebilir. En az kazandığımın yüzde yirmibeşini hatta belki daha da fazlasını motorlu araçlarım için ve onların masrafları için harcıyorum. Motorlu araçları kendim kullanma dönemine son verip yepyeni ve çok daha hafif ve az karbonizli bir yaşama merhaba diyebilirim. Motorlu araçlarım için çalışıyormuş hissine de artık kapılmam. Motorsuz, benzinsiz, mazotsuz ve daha bir sürü karınağrısı olmadan yaşamak ilginç olabilir. Yine de zorlukları da olacağı muhakkak. Bakalım. Mevam neyler?
Hocam, motorlu araçlarımız bizler için bir nevi terapi gibi. Bence sonuna kadar direnmek gerekir çünkü daha çok para harcatabilir.
 

Etiketler


Hayırlısı olsun. Hepimiz maddi açıdan benzer sorunları yaşıyoruz. Ben de bu yaz bir yerlere kıpırdayacağımı sanmıyorum.
Yakın çevrelerde dolaşırız en fazla.

Size çalışmanızda ve sınavınızda başarılar diliyorum.

Teşekkürler. Sınava daha var. Kasımda olacak sanırsam. İnşallah başarılı olabilirim. Sevgiyle.
 




IMG 20220617 095331
 



Bugün de Mobidik ile Angara caddelerinde birazcık turladım.
Vee şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.
Yaşasın, iyi ki motosikletimi almışım...
Yine evde History Channel izlemeye devam...
 

Bu yaz bol bol evde vakit geçireceğimden Disney Channel'e üye oldum ve bir tane de NatGeo belgeselini bugün izledim. Norveç'teki karlı koşullarda kaza yapan kamyonları çıkarttıkları bir seriydi. Disney Channel'de güzel bir şeyler var gibi görünüyor. Yaz boyunca izleyecek bir şeyler...
 



Buyaz en azından birkaç kere aracım Güçlü ile kampa gidebileceğimi düşünüyorum. Bunlar genelde gitmeyi sevdiğim yakın yerlere olacak. Uzak bir gezi planlamıyorum. Ama belki Ağustos'ta bir gezi yapabilirim bir ara. Bu gezi deniz kenarı bir yere de olabilir. En azından bir Deniz Havası almayı kendim için faydalı bulurum. Ama bu gezi şart da değil. Maddi durumlara bağlı biraz bu işler...
 

Çekme karavanla bir tatil bu yaz planlarımda yok. Maddi koşullar nedeniyle... Karavan duracak bende. İçinde kahve içmek için bile bir karavan almaya değer çünkü. (Bu benim düşüncem) Pirikamp ile yolları ayırmak için bir neden yok.
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst