Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,809

Etiketler
IMG 20220625 093802


Sabah kahvesi, Herkese Günaydın...
 






IMG 20220625 142748


Çok yağdı. Bazen yağmur altında oturduk. Karavancı arkadaşım zeynel abi su ısıtıverdi. Yağmur altında kahve içtik. Yağmurlu ama keyifli bir kamp oluyor. Ayakkabılarım, çoraplarım, paçalarım hep ıslandı. Şimdi Güçlü'de ısınmaya çalışıyorum. Kampervanımda mutfak olmaması yağışlı havada sıkıntı yaratıyor. Ama kırk yılda bir kamp yapacağım diye kocaman bir araba almaya gerek duymuyorum. Güçlü the camperone benim için ideal.
 



Bir ara hava açtı da, Tüpü çıkarıp bir demleme çay yapabildim. Zeynel Bey abimle oturup bir çay içebildik. Yanında da muhabbet...
Karavancı arkadaşımız Ahmet bize beşamel soslu makarna yapmış. Yanında köfte ve schinitzel var. Tabii ki yağmur izin verirse yiyeceğiz.
Şimdi yine Güçlü'deyim. Biraz ısınayım. Buradaki hava kesinlikle yaz gibi değil. Zaten bu yayla'ya bundan çıktık, değil mi ama.
 

Akşam yemeğini de tente altında hallettik, hemen kaçtık karavanlara. Hava buzz gibi ve gün boyunca ıslanıp çok üşüdük. İnşallah biraz ısınır kurunuruz artık. Ama yağmur da devam ediyor...
Kampta bir gün daha sona eriyor...
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst