Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 263,430

Etiketler

IMG 20220629 195045 761
 







Kediyi bir kaç gün misafir mi etsen hocam ? Her gün dikmene git gel bayağı yakar
Kediyi yerinden oynatmak hiç kolay değil. Hiçbir kutuya girmiyor ve hemen çıkıyor. O yüzden ona ve onunla beraber kaplumbağa'ya her gün yerinde mamalarını verip ilgilenip geri geliyorum. İstesem yanlarında kalırım ama bunu da ben istemiyorum. Kendi evimde kalmak en rahatı...
 





Kaç gündür ocağı temizlemeyi gözüme kestiriyordum. Bugün temizledim. Temizlik aşkına...
Bu ay temizlikçi almadım bari yavaş yavaş kendim yapayım.
Bi temizlik 300 lira, az para değil.
 

300 lira deyince bazı kamplar karavanbaşı 300lira diyorlarmış. Hangi ileri zekalılar bu parayı bir geceliğine kamp yapmak için veriyorlar acaba?
Kampçılığın da bir yolu yordamı var. İyice yolunacak kaz gibi görünüyoruz bazıları tarafından galiba...
 

Bayramda belki motosikletle gezerim. Bayram sonrası da Ankara Motofest var. Motofestleri severim. Ama bu motofeste belki Güçlü ile katılacağım. Arabamın sunduğu kampçılık olanakları tabii ki daha gelişmiş...
 


Havalar da düzeliyor artık sanırsam... Yine Mobidik'le gezebilirim gündüzleri... Motosikletle gezmek ayrı bir keyif veriyor. Ama malesef riskleri de kısıtlı yanları da var. Eskiden YAMAHA'mda Pilot Street lastikler vardı. Hiç yağmurlu havadan korkmazdım. Ayrıca üstümde de ekipman vardı tabii. Gençlik işte... Şimdi daha temkinliyim. Çok mecbur kalmadıkça yağmurlu havalarda motorla çıkmıyorum.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst