Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,855
IMG 20220731 101148


Yayla Mokamp'ta doğanın kampçılara cömertçe sunduğu hediyelerden birisi. Bu mor çiçek bir yol kenarında açmış ve tüm ihtişamını sergilemiş.
 

Etiketler






Merhaba arkadaşlar,
Doğrusu bugün dışarıya çıktım. Güneş yolları kavuruyordu. Hava Ankara için çok sıcaktı. Caddeden sıra sıra dizilmiş ağaçların altında Demetevler'e kadar yürüdüm. Oradan bir tesisat ustasının telefonunu aldım. Evimde bir sorun yaşıyorum da. Sonra yine gölgelerden yürüyerek evime kadar geldim. Eve gelmeden önce markete uğradım. Markette güzel kasiyer kıza merhaba nasılsın? Dedim. O da iyiyim dedi. Sonra eve geldim. Bilgisayarın başına geçtim. Bütün haftasonu ders izlemeden kampta geçmişti. Şimdi ders izleme zamanın gelmişti. Ama ben tabii ki forumu açtım önce. Ne de olsa ben Gezenbilirciyim. :smiley:
 

Yayla’nın serinliğinde bir şemsiye gibi Güneşi önleyen çam ağacının gölgesinde, yemyeşil çimenlere kurduğumuz masamızda kahvemizin suyunu beklerken bir kahvenin ne kadar lezzetli olabileceğini düşünüyordum.
Bugün kampa yeğenimle beraber gelmiştik. Bu onun ilk kampıydı. Kendisine bir çadır almış. Çadırını ilk defa kuracak olmanın heyecanını duyuyordu.
Uzaklarda pembe pantolonlu minik bir kız bir topun peşi sıra koşturuyordu. İnsanlar çadırlarının önünde bir şeyler hazırlıyorlar bazıları da sadece dinleniyorlardı.
Bu kampı hep sevmiştim. Burası benim için tam bir dinlenme mekanıydı. Tam kahve suyum ısınmışken kamp alanının yanından geçen yolda bir karavan gördüm. Tam o sırada kamp alanına yılki atları giriş yaptı en azından bir düzine at vardı. En önde yeleleri uzun, beyaz bir yılki atı vardı. Atlar insanlara yaklaşmadan önümüzden geçip gittiler. karavan atlara çarpmamak için fren yaptı.
Akşam olduğunda yaylada hava serinledi. Herkes gibi biz de yemek işlemleriyle uğraştık. Kamp görevlileri alandaki bir ağaca bütün alanı aydınlatan bir lamba kurdular. Dolayısıyla kampımız zifiri karanlık değildi. Akşam saatlerinde çok ayakta durmaktan siyatik sinirim ağrıdı ve ağrısı da bacağıma vurdu. bu nedenle erken yattım ancak hemen uyuyamadım. Arabada yatarken cep telefonumu kurcaladım. böylece zaman çabucak geçti. Sabah ise kalkışıp kahvemizi içtikten sonra erkenden toparlandık ve çıktık. Yeğenim çadırını ilk defa toplamasına rağmen kolayca topladı. Resepsiyona uğrayıp veda ettik ve aracım Güçlü’ye kurulup Kızılcahamam’a kadar sohbet ederek geldik. Burada bir kamyoncu lokantasında güzel bir kahvaltı ettik. Kahvaltımızda sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık biber ve ballı kaymak vardı. Böylece sohbet ederek kahvaltımızı da ettikten sonra Ankara’nın yolunu tuttuk.



Kurgusal.
01/08/2022
 

Star Wars evreninden Boba fedi de izledim bir bölümcük. Yine sıkıldım. Hafif müziğimi açtım ve kitap faslına geçtim ama öncesinde kendime güzel bir filtre kahve yaptım.
 






Bugün yine Mobidikimi çıkardım ve onu güzel güzel sevdim, okşadım. Çiftlik kavşağından yavaş yavaş Gazi mahallesine doğru yollandık. Hava çok sıcaktı. Güneş sanki değdiği her yeri yakıp kavuruyordu. Silahtar caddesinden devam ettik. Yolda yer yer yeşillikler yer yer trafik lambaları ve belediye otobüsü durakları vardı. Duraklarda otobüs bekleyen kadınların önünden geçtik. Daha sonra yol bizi Beşevler'e getirdi. Burada da hızlı hızlı metroya inip çıkan insanlar gördük. Güneş hala yakıyordu. Anıtkabir'in oradan yani anıttepe kavşağından Bahçeli 7 yönüne döndük. Ve biraz sonra Bahçeli 7'deyiz. Burada kargocular motorlarını yol kenarına sıra sıra dizmiş. İnsanlar kahve dükkanlarında oturuyorlar. Kaldırımlar kalabalık, yol boyunca yukarı aşağı insanlar yürüyorlar. Bir aracın peşine takıldık ve yedinci caddeyi Mobidik'le boydan boya geçtik. Şimdi Beşevlere inen yemyeşil sokaklardan birinde ilerledik. ve Beşevler'e ulaştık. Gazi Mahallesi'ne yaklaşırken bir tane GS700'cüye selam verdik. O da Mobidik gibi kırmızıydı. Sonrasında evimize vardık ve motoru yerine park ettik. Bütün bu gezintimiz yaklaşık bir saat sürmüş.
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst