ZJ arıza yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arazici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,396
Mrb Arkadaşlar 93 MODEL 4.0 CHEROKEE aracım var lpgde ve benzindede ara ara stop etme derecesine kadar geliyor zaman zaman stop da ediyor örnek devir 3.000 de gidiyorum devir kendiliğinden dibe iniyor gazı kökleyince de bazen düzeliyor lpgciye gittim herşey normal dedi sıkıntı yok dedi ne olabilir maliyetli birşeymidir... Burda Kocaeli'de yaptırabileceğimiz bir yer varmıdır şimdiden tşkrlr
 

Etiketler
Rolanti sensörünü söküp balata temızleyıcı sprey ıle temizleyın ve yerıne takmadan kablasunu takıp kontagı açarak çalışıp çalışmadıgını kontrol edın. bogaz kelebegını elınızle aralayarak yıne balata spreyı ıle temızleyın.ust fren merkezınden çıkıp emme manıfolduna bağlanan fren vakum hortumunun manifold gırış noktasını çıkartın ve manıfold uzerındekı gırışı geçici olarak kapatıp aracınızı çalıştırıp duzelıp duzelmedıgını kontrol edın. aracınızın motoru duzeldı ise hortumun baglantı noktalarını gözle kontrol edın. motoru çalıştırın ve bu durumda da kontrol edın Hortum dışarıdan içine hava emişi yapmaması gerekır .yani kısacası emme manıfolduna geregınden fazla kaçak yolla hava gırışı oldugunda motor fakır karışım yuzunden stop eder.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,434
Mesajlar
1,517,913
Kayıtlı Üye Sayımız
172,080
Kaydolan Son Üyemiz
yusuf75

SON KONULAR



Geri
Üst