Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan recep1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,358
2.3kohm ayarlı direnç arka tırnakları açılıyor onları tornavida uçu ile bastırıp sıkıştıracaksın .
ama önce karttan söküp dışarı alacaksın. havya varsa lehimleri elden geçirip işi garantiye alacaksın soğuk lehim olsada olmasada lehimleri tazelemekte fayda var.

1


2


3


4
 

Etiketler

Tablo şu an mükemmel oldu sönüp yanma olayı kalktı.
videoda yüklemek istedim ama yükleyemedim.
Ranger06 İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
 

Tablo şu an mükemmel oldu sönüp yanma olayı kalktı.
videoda yüklemek istedim ama yükleyemedim.
Ranger06 İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

recep 1907, şimdiden yapabilsem de yapamasamda çok teşekkür ederim. Profil resmimdeki aracı yeni aldım. Acayipte hoşuma gitti. Kendim yapabilmeyi çok isterim çünkü bu araç benim. Önce herhangi bir yerini kırmadan sökmeye çalışıp onarmak için uğraşacam, baktım olmuyor öylece sökük vaziyette oto elektrikçiye. Umarım başarırım. Neticeden mutlaka haber vereceğim.
 





ABD'li otomotiv devi Chrysler 150 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.
ABD'li mahkeme 2012 yılında Jeep Grand Cherokee marka SUV'nin karıştığı kazada hayatını kaybeden dört yaşındaki çocuğun ailesine 150 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.

Kaza anında Jeep Grand Cherokee'nin arka koltuğunda oturan Remington Walden adındaki çocuk bir kamyonetin arkadan çarpması sonucu gaz deposunun alev alması sonucu hayatını kaybetmişti.
Yaklaşık üç yıldır süren dava sonucu suçlu bulunan Chrysler firması 150 milyon dolar tazminat ödeyecek.
Chrysler 2013 yılında 1993-98 tarihleri arasında üretilen ve aynı benzin deposu bulunan 1 milyon 560 bin SUV'yi geri çağırmıştı.

Remington Walden'ın hayatını kaybettiği jip 1999 modeldi. Ve geri çağrılan araçlardan değildi. Chrysler 99 model jiplerin benzin deposunda sorun olmadığını iddia etti. Remington Walden'ın ailesi jiplerindeki benzin deposunun aracın daha ön tarafında bir yerde olması halinde çocuklarının hayatta olacaklarını ileri sürdü.

SLM. BURADAKİ RESİMLERE GÖRE SİZCE AYRICA KORUMA TAKMAMA GEREK VARMI ACABA VE DİKKAT ETTİMDE ARADA BİRYERLERDE MOPAR YAZDIĞINI GÖRDÜM.
IMG 20150829 WA0003
IMG 20150829 WA0003
IMG 20150829 WA0004
IMG 20150829 WA0005
IMG 20150829 WA0011
IMG 20150829 WA0015
 








depo koruma için çiftçiler oto dan başka danışabileceğimiz yer varmı acaba benim araç çiftçiler otonun listesinde gözükmüyor dediler de
 


Sökerken aceleye getirme dikkat etmen yeterli olacaktır yakında olsan hallederdik.
sinir sitres yapma halledeceğine eminim.hoşçakal
Slm. Bugün fırsat bulup uğraştım söktüm temizledim. Ayrıntıya girebildiğimi sanmıyorum ama sanırım oldu.Bütün gece ışıl ışıl oldu göstergelerim.İki tane vidayı çok hafif gevşek bırakıp, soketlerin iyice oturmasını sağladım. Teşekkür ederim. Şimdi sırada arka bagaj sensörünün tamirine geldi.Bagaj kapalı olmasına rağmen sürekli arka bagaj açık gösteriyor. Ha bide sağ ön ve arka kapılar açıldığında açık uyarısı vermiyor.
 



Recep Bey paylaşımınız için teşekkürler ben de dün akota yetkili serviste taktirdim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,752
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst