0 RH+ kan ANKARADA ihtiyaç var

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,728

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Mesajlar
2,343
Tepkime Puanı
2
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
üyelerimizden HÜSEYİN DEMİRAL abimizin yeğeni ankarada ameliyat olmaktadır ve 0 Rh+ kan lazım kan vermek isteyen arkadaşlarımızın 0532 456 39 85 irtibat kursunlar
 

Etiketler
Ynt: 0 RH+ kan ANKARADA ihtiyaç var

ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT !!!!!!!!!!!!!! YARIN 10/12/2013 GÜNÜ ACİL 0 RH + KANA İHTİYAÇ VAR KAN VERECEK MAHAL (YER ) ANKARA ONKOLOJİ HASTAHANESİ HASTA ADI AYBARS DEMİRAL İRTİBAT TELEFON 0532 245 18 29 ŞERİF DEMİRAL TALEP EDEN HÜSEYİN DEMİRAL GEREKİRSE YELEFONUM 05324563985 DUYARLI DOSTLARA DUYURULUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 






Ynt: 0 RH+ kan ANKARADA ihtiyaç var

Çevreme sordum ama malesef o kan grubuna ait hiçkimse yok. A, B çok varda 0 yok. Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst