2001 pajero pinin 5k

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,817
Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Sayın Muhastr 2.0 gdi daha iyi olur aslında..arada çok fark yok iken büyük motor daha avantajlı olabilir..ama 1.8 de kasayı layıki ile çeker..siz zaten kafanızdaki projeyi yazmışsınız..amacınız ofroad olmasaydı 5 kapılı alın derdim..3 kapılının yaklaşma, karın ve uzaklaşma açıları mükemmeldir..arkada LSD kilit genelde standarttır..Yalnız 1.8 lerin bazılarında gerçek arazi şanzımanı (manuel 2H, 4H, 4HLoc, 4HLLoc) olmuyor, suvlardaki gibi çekişi kendi otomatik dengeleyen arazi şanzımanı oluyorki bunu tavsiye etmem..Özetle arazi vitesi kolunun olduğu model olduğundan emin olun..Kit takmadan iyi bir lastik seçimi ile yaptıklarına hayret edeceksiniz..Lastik ebatını 215 65 16 dan 215 70 16 ya çıkarmanızı tavsiye ederim..Güvenlik ve güçten ödün vermeden yerden 1 cm daha yükseltmiş olursunuz..selamlar..

Hser 2
 

Etiketler
Ynt: 2001 Pajero Pinin 5k

TULUMCU' Alıntı:
Sayın Muhastr 2.0 gdi daha iyi olur aslında..arada çok fark yok iken büyük motor daha avantajlı olabilir..ama 1.8 de kasayı layıki ile çeker..siz zaten kafanızdaki projeyi yazmışsınız..amacınız ofroad olmasaydı 5 kapılı alın derdim..3 kapılının yaklaşma, karın ve uzaklaşma açıları mükemmeldir..arkada LSD kilit genelde standarttır..Yalnız 1.8 lerin bazılarında gerçek arazi şanzımanı (manuel 2H, 4H, 4HLoc, 4HLLoc) olmuyor, suvlardaki gibi çekişi kendi otomatik dengeleyen arazi şanzımanı oluyorki bunu tavsiye etmem..Özetle arazi vitesi kolunun olduğu model olduğundan emin olun..Kit takmadan iyi bir lastik seçimi ile yaptıklarına hayret edeceksiniz..Lastik ebatını 215 65 16 dan 215 70 16 ya çıkarmanızı tavsiye ederim..Güvenlik ve güçten ödün vermeden yerden 1 cm daha yükseltmiş olursunuz..selamlar..yazdıklarım yanağı 65 ten 70 yapmak için değil ama.Evet pininin yükseltme sorunu var.yinede yükseltilince salınım başlayabilir.yol tutuş değişebilir.araç asfalt suv'undan yol dışına doğru gider diye düşünüyorum.genel anlamda,bence az veya çok araçla fazla oynamaktan yana değilim.
 

Konunun üzerinden baya zaman geçmiş bu aslında avantaj herkes yeteri kadar tecrübe edinmiş. EVEEET abilerim benim sorum şu ama lütfen anladığınız ve bildiğiniz kadar cevap verin. Ben hem günlük şehiriçi hem keyif amacı ile bir araç bakıyorum Muğla Dalaman da ikamet ediyorum yani sahil kenarında bu sebeple kumda iyi olacak bu araç tabii ki arazide de. Elimde 2011 1.5 dCi clio grandtour executive var bununla başabaş yada üstüne para alabileceğim araç olmalı. Şuana kadar araştırmalarım sonucunda Daihatsu Terios 1.5 2006 üstü yada Mitsubishi Pajero 2004 1.8 Pinin ( gdi olmayan) düz yada 2.0 gdi Pinin arasında kaldım. Bütçesi çok yüksek olan biri değilim. Lpg li olursa çok iyi olur yakıt tüketimi açısından. Suzuki düşünmüyorum parçası çok pahalı. Varsa güzel bilgi ve fikirleriniz lütfen paylaşın. Teşekkür ederim ...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst