Galloper Lift Kit

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rashitpek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,830

rashitpek

Ana Kamp
Mesajlar
38
Tepkime Puanı
0
merhabalar 3.0 V6 hyundai galloper aracımı yüksetlmek istiyorum lift kit bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
 

Etiketler

Ynt: Galloper Lift Kit

Ati jeep maslak a gidin kaç inç isterseniz kaldırır ve diğer modifikasyonlar dada yardımcı olur ... jant lastik tampon kollu sistem vinç vs vs ..
 

Ynt: Galloper Lift Kit

gültekin yanlış anlama ama siteye üye olduğundan beridir her 3 mesajından birinde ati'yi anıyorsun.ati'yi ve emeklerini ve iş bilirliğini bende tartışmam ama işler böyle yürüyecekse gezenbilire tıklayana direk ati'nin linki tlf'nu adresi,krokisi çıksın.bütün konular kapansın.ati'nin de bundan rahatsız olabileceği düşüncesiyle yazıyorum konu büyümesin sevdiğimiz insanlar zarar görmesin lütfen...
 

Ynt: Galloper Lift Kit

reşat bey hatırladığım kadarıyla nadir(mogzilla)abinin bir aralar gallopore vardı.şu an için site üyelerimizden bildiğim kadarıyla galloper kullanıcısı yok.yükseltme işi için site teknik bölümlerinde yazılanlardan çıkarttığımız 2 yol var.uygun kit varsa onu alıp doğru bir servise montaj ya da daha önce uygulaması yapılan test edilen doğru malzeme ile yapılmış get dediğimiz aparat ile yaylara montaj ve belki amortisör değişimi ile en azından 5cm sorunsuz yükseltme.burada dikkat edilecek husus araç yükseltmeden kasıt difrensiyellerin yerden yükseltilmesi değil.kitli ya da kitsiz yapacağınız yükseltme sonucu daha büyük çaplı lastik takabilecek o çap farkı kadar da difrensiyel yükseltmenizde gerçekleşmiş olacak.aracın yere basma kabiliyeti de bu işlemler sonucu iyileşecektir.kolay gelsin şimdiden
 



Ynt: Galloper Lift Kit

Cüneyt bey ati yi sölememin sebabi ona yaptırılması için değil teknik açıdan hepimizden daha hakim olaya lütfen yanlış anlaşılmasın bi vaka anlatıyım size

geçen biri aradı istanbul dışından bi aracı varmış adam bilgi almak istedi ati 1 saate yakın işini gücünü bıraktı ona neyi nasıl yapması gerektiğini anlattı dene bigün lütfen ben mesela vandan arıyorum şöle yapsam böle yapsam nasıl olur de bak sana nasıl saatlerce dil döküyo ! Tabiki birçok usta var ben benim tanıdığım herkez çok memnun kaldı bende ona binayen söylüyorum ..
 



Ynt: Galloper Lift Kit

bende lift kiti arıyorum yada gallopera yapılabilecek offroad amaçlı snorkel olsun yada başka parçalar aramaktayım
 

Ynt: Galloper Lift Kit

Bu araçlar Pajero'nun ilk kasasıyla aynı platformu paylaşıyor. Dolayısıyla bu aracı halihazırda yarışlara, off-road kullanımına hazırlayan iki ustadan birine yaptırılabilir yükseltme. Bildiğim kadarıyla bu araç için rafta kit yok.
Aynı şekilde ilk kasa Pajero'nun A sütunu, ön çamurluk ve hava alış yönü tutuyorsa bu araç için Safari Snorkel takabilirsiniz. Hatta Safari Snorkel sayfasından bu araca uygun snorkel üretilmişse direkt uygularsınız.
Bu ürün içinde iki ithalatçı bulunmakta.
Reklam olmasın diye tedarikçileri ve ustaları yazmıyorum. Gerekirse ö.m. atarım.
 



Ynt: Galloper Lift Kit

valla iyi olur özelden msj atarsanız sevınırım, bende bu ara araştırıyodum.
 

Ynt: Galloper Lift Kit

arkadaşlar bu tür (montero kasa) araçlar için lift kit bulmak zor ve maliyetli.
bu konuda ben çok araştırma yaptım. ama maalesef sitede ki arkadaşlar gibi net bir cevap alamadım.
onun yerine 33. ebat lastik, salıncaklar arasına bulunan amortisörler için ilave uzatma ve son olarak aracımızı kaldırmak alt takım işçiliği yapıldı. ve istediğim sonuca böylelikle ulaştım. hem maliyeti çok ucuz hemde pratik.

Bu aracıma son şeklini veren motor ustası metin abiye ve tornacı arkadaşım selim bu konuda çok teşekkür ederim.
 

Ynt: Galloper Lift Kit

resimler

DSC06796


DSC06797


DSC06796


DSC06797


DSC06798
 

Ynt: Galloper Lift Kit

arka tarafı yükseltmek içinde helezon altına tornada yapılmış (kaç inç isteniyorsa) takoz koyularak bu işlem sonlanır.
bu işlemide hafta sonu hapıyorum. sonra net haline metre ile ölçüp siteye ekleyeceğim.
bence lift kit işlemlerine hiç gerek yok.
saygılar...
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,491
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst