GV 2008 1.9 dizel için yardım...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan panik24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,763

panik24

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Öncelikle merhabalar,

Aracımı ankaradan yeni aldım. bu forumun da hayli etkisi oldu alırken lakin aracı hor kullanmışlar. Ki uygun fiyata aldım zaten. Sorularım ise şöyle;
* kitapçığı olmadığı için bakamadım. internetten de çok aradım fakat bulamadım. İkaz lambaları içerisinde sarı kutu içinde zikzaklı bir hata veriyor. Ankarada serviste bakmışlardı anlamamışlardı (gerçi ankara servise aracı sağlam verdik 1 hafta boyunca 8 bin TL masraf çıkardılar ve en son yaptık diye bozuk araç verdiler. Yozgata kadar araç zor gitti, sonrası erzincana kadar turbo iptal ve firenler şişmiş olarak el freniyle geldik. Kati suretle ankara servise götürmeyin. Ağzı laf yapan ama birşeyden anlamayan usta dolu) Mevzuya dönelim :smiley: bu arıza nedir? ve GV nın el kitapçığını nereden bulabilirim?
* Henüz sanayiden çıkaramadığım aracımla bugün test sürüşü yaptım. 2000 devirlerde hafif bir bilezik sesi gibi ses geliyor. Acaba ne olabilir?
* Aracım 100 km den sonra kabine muazzam ses alıyor. Normalmidir? Bu kadar çok rüzgar sesi almaması lazım diye düşünüyorum.

Beğenerek aldım ama heralde midem bulanarak sürecem... alalı 3 hafta oldu fakat hala kullanmak nasip olmadı ve hala problem çıkarıyor... Lütfen yardım edin yoksa gidip yakacam arabayı sonunda...
 

Etiketler
Ynt: GV 2008 1.9 dizel için yardım...

aracı kimseye göstermeden mi aldınız? 8bin tl ne masrafı böyle
 

Ynt: GV 2008 1.9 dizel için yardım...

ankara "yetkili" servise gösterdik. hecimeroğlu otoya... arkadaşlar egr valfinin değişmesi gerektiğini, geri tüm bakımlarının yapıldığını bilmem şanzımanın baskı balataların falan hepsinin daha 1 ay önce bakımının yapıldığını turbosunun yeni değiştiğini söylediler. egr valfini değişin diye sokmamızla dahada çıkaramadık servisten. 1 hafta boyunca 2 kere teslim ettiler sonra akşamına bozuldu ve yeni hatalar buldular. almış bulunduk devrini yapmış bulunduk bir kere. Satıcının suçu yok 8 binin 5 binini kendi üstlendi. De aracı "tamam artık daha değişecek bişeyi kalmadı" espirili edalarıyla verdiler. erzincana zor yetiştik... Vakum zımbırtısı bozulmuş 900 TL verdik, getirttik turbo ve frenleri devre dışı bırakan oymuş. şimdi de bahsettiğim hataları veriyo. Ankara servisi arayıp soruyorum fakat adamın ustalığına güvenmiyorum ki. arıza lambasının oradayken de yandığını ve aracı 1 hafta da 3 kere getirdiğimi, herseferinde bu lambanın yandığını ama çözdük demenize rağmen çözülmediğini, bunun ne olduğunu soruyorum herif "pis mazottandır" diyo. Yaşına saygım olmasa küfredecem. O yüzden yardım talep ettim efendim :smiley:
 

Ynt: GV 2008 1.9 dizel için yardım...

Hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun. İki yıldır severek kullandığım 2007 Dizel GV ilk aldığım zaman bahsettiğiniz ikazı veriyordu.Cihaza bağladığımızda çıkan arıza kodu kızdırma bujisi arızasını işaret ediyordu. Servisinde 90 tl gibi bir fiyata değiştirdik ve arıza ortadan kalktı.Umarım iyi bir usta sorununuzu çözer ve aracınızı keyifle kullanırsınız.
 

Ynt: GV 2008 1.9 dizel için yardım...

yhyyıldırım. yorumun ve yardımın için teşekkür ederim. açıkcası ben dağa taşa vurmak için aldım bu aracı, mesleğim gereği belkide 2 günde bir devamlı dağa gidecek. bu denli sağlam araç beklerken böyle sorunların daha en baştan çıkması hevesimi çok kaçırdı. inşallah ısıtma buji problemidir de daha sıkıntı yaşamayız... peki kabin sesi problemi sadece bende mi var acaba?
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,442
Mesajlar
1,518,036
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst