Merhaba ve Yardım Lütfen

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ogretmen63ank Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,071

ogretmen63ank

ATATÜRK, CUMHURİYET, TAM BAĞIMSIZLIK
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
0
Yer
ANKARA / Batıkent
Değerli Dostlar Merhaba,

Ben İngilizce öğretmeni Hakan. Ankara Batıkentte oturuyorum. Birkaç yıldır forumun üyesiyim ve siz değerli arkadaşların paylaştıkları bilgileri zevkle okuyorujm. Nihayet 50 yaşında 2005 model 54,000 km'de bir Terios DX sahibi olduk(nihayet başkalarının jiplerini kullanmayacağım). Araç temiz ancak lastiklerin değişmesi gerekiyor. Eşimle doğa aşığı olduğumuz için tatillerde daha ziyade(ve de olanaklar dahilinde) doğada tatil yapmayı yeğliyoruz. Bu yüzden AT tipi lastik almayı düşünüyorum. Bütçemize ve aracımıza uygun olabilecek iki lastik üzerinde duruyorum: Lassa Competus 205/70/R15 AT 96S (195TL 6 aylık taksit) ve Hankook RF10 (200TL 6 aylık taksit). Hankook'un daha yumuşak olduğu bu sebeple de asfaltta daha sessiz olduğunu söylediler. Siz değerli dostlarımdan ricam tercihim konusunda beni yönlendirmeniz. Uygun fiyatlı farklı önerilerinizi de lütfen esirgemeyiniz. Satın alma işini Ankara da yapabileceğim firmaların isimlerini biliyorsanız lütfen belirtiniz.

Bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: Merhaba ve Yardım Lütfen

Bence yumuşak olanı tercih edin derim :smiley: zira;birkaç yıl içinde eskidemezseniz yol tutuşları zayıflayacak.
 

Ynt: Merhaba ve Yardım Lütfen

Öneride bulunan dostlara teşekkür ederim. Hankook RF10 AT M lastiklerimi bugün aldım. Firma Ostim de, adı Çarçabuk. Gerçekten saat 10 da siparişi verdim 15:00 de lastiklerim hazırdı. Firma yetkilisi Gökhan Bey inanılmaz ilgili ve bilgili birisi. 4X4 lük bir hizmet ve servis sundular. Lastikler çok güzel görünüyor ancak performanslarını kullandıkça sizlerle paylaşacağım. Merak eden arkadaşlar özellikle arazideki performans resimlerine internette baksınlar, ben çok beğendim. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.

Görüşmek üzere...
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,494
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst