Mitsubishi L200 Gaz Yememe Problemi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,623

VoDaFoNeCeLL

" Birlikte yaşa, yalnız öl "
Mesajlar
464
Tepkime Puanı
2
Yer
EgE
Mitsubishi L200 kullananların tek sıkıntısı, araç arıza yaptığında kalifiye teknik personel bulunamadığı için, problemin geç çözülmesidir. Bu sebeple, aracımda bu güne kadar karşılaştığım arızaları ve sebeplerini buraya ayrı başlıklar halinde yazmaya karar verdim. Bu sayede, aynı problemi yaşayan arkadaşların ya da bu aracı kullanan arkadaşların bilgi sahibi olmasıdır.


Bir ara aracımda gaz yememe sorunu ortaya çıktı. Özellikle üçüncü viteste hızlanma esnasında, araç önce kasılıyor, daha sonra yavaş yavaş hızlanıyordu. Aracı yeni almıştım ve mazot filtresi uzun zamandır değiştirilmemişti. Mazot filtresi değiştirilince sorun çözüldü.
 

Etiketler
Ynt: Mitsubishi L200 Gaz Yememe Problemi

Gundeme getirdiginiz konu cok guzel. L200lerde tecrube edilmis olası sorunlar..
Ben de size eslik etmek isterim. Tecrube ettigim sorunları paylasayım.
 

Ynt: Mitsubishi L200 Gaz Yememe Problemi

Güzel olur. Piyasada çok fazla l200 olmadığından(en azından 4x4) arıza yaptığında bulmak mesele oluyor.
 

merhabalar 2011 model l200 var araç normal giderken birden gaz kesiyor ve ve 2bin deviri geçmiyor stop ediyorum biraz bekliyorum çalıştırıyorum boşta biraz gaza verdikten sonra araç normal bir şekilde devam ediyor motor ışıgını yakıyor ama yukarıda belirtiğim işlemi yapınca kayboluyor servis te dahil bişey bulamadı bu durumu yaşayan varmı ?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,210
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst