Oruxmaps Harita Problemi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tsey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,166
Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Oruxmaps malum artık Google Earth raster haritalarını kullanmaya izin vermiyor.Mobac 1.8 programı ile hibrit harita indirdim ve orux un mapfiles klasörüne attım aynı formatta ama yinede açmadı..sizin nasıl yaptığınızı merak ettim..
 

Etiketler
Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

bir ara forumda oruxmapsa harita ekleme konusunda birisinin mesajı vardı. ben oradan topografik Türkiye offline haritalarını yüklemiştim. Sanırım google eart haritalarını da eklemeyi anlatıyordu. elle ekliyorduk bir dosyayı açıp. ama çözünürlük sanırım pek iyi değildi. alpinequest öneririm google eart için.
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Ahmet bey topografik haritalar var bana uydu görüntüleri lazımeskiden bikaç yeri indirmiştim o haritaları offline kullanıyordum şimdi oruxun versiyon yenilenince bunu engellediler bunun bir yolu olmalı ama çözemedim bir türlü
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Eğer alpinequest gps hiking işinizi görürse buyrun büyük oranda türkçeleştirdim. iyice menüleri karıştırırsanız oruxmapstan aşağı kalır yanı yok. ücretli sürümü türkçeye çevirdim. https://www.dropbox.com/s/t3637vxdtvav9oe/alpn.zip
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Teşekkürler Ahmet bey ..burda uydu görüntülerine nasıl ulaşıyoruz bulamadımda :smiley: google earth gibi uydu görüntüleri alabiliyor muyyz??
 



Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Haritalar sekmesi (alt menüde 3. sekme) / Haritalara göz at / Google satellite'yi seçin.
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Haritalarda Microsoftun Bing Maps'i de var. listeden Bing Maps Hybridi seçin. Google eart gibi kaliteli bir servis o da.
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Allah razı olsun..bunda raster harita sınırı var mı? Ne kadar raster harita indirip offline kullanabiliyoruz? Bir sınır var mı ? Çok güzel tekrar teşekkür
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

Alt menüde 1. sekmeye tıklayın/ Ayarlar/ Mesafe birimini metrik yapın. (metre/kilometre). Offline harita sınırı yok sanırım. Telefonunuzun hafızası ne kadar ise o kadar offline harita indirebilirsiniz. Bide lütfen uygulamayı güncellemeyin. Çünkü güncellendikten sonra ingilizceye dönecektir. Güncellemeyi önce ben indireceğim, Türkçeye çevirdikten sonra "elden" sizinle paylaşacağım. Yanlışlıkla güncelleme yaparsanız güncellediğiniz ingilizce uygulamayı kaldırıp tekrar benim vermiş olduğum türkçe uygulamayı kurunuz. Şuan bir güncelleme var ama pek fazla bir özellik gelmediği için onu Türkçeye çevirmedim. Sonraki güncellemelerde güzel özellikler olursa o sürümleri türkçeleştireceğim. Bu arada türkçeye çevirme zaman alan bir iş olduğundan sabırlı olmak gerekiyor.
 

Ynt: Oruxmaps Harita Problemi

alpinequest 1.4.16 yeniliklerde Türkçeleştirilmiş. Ahmet Selim bey yeni versiyonu verirseniz deneme şansımız olacak, teşekkürler.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,490
Mesajlar
1,518,778
Kayıtlı Üye Sayımız
172,150
Kaydolan Son Üyemiz
namso

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst