Sanihydro Wc Öğütücü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyefendy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,663

beyefendy

Ana Kamp
Mesajlar
51
Tepkime Puanı
1
merhaba bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. mevcut yapım aşamısındaki camperim için düşünüyorum. bu öğütücü ye mutfak gideri ve duş gideri de baglanıyor.mevcut klozeti de buna baglıyoruz ürün 220v 400watt gücünde detaylar videolar http://www.sanihydro.com.tr/ adresinde

Detoure sanibroyeur pro silence
 

Etiketler
Ynt: Sanihydro Wc Öğütücü

beyefendy' Alıntı:
merhaba bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. mevcut yapım aşamısındaki camperim için düşünüyorum. bu öğütücü ye mutfak gideri ve duş gideri de baglanıyor.mevcut klozeti de buna baglıyoruz ürün 220v 400watt gücünde detaylar videolar http://www.sanihydro.com.tr/ adresinde

Tuvalet, mutfak ve duşu aynı depoya bağlarsanız, BÜTÜN atık suyu boşaltmak için her seferinde uygun benzinci tuvaleti aramak ve BÜTÜN atık suyu taşımak zorunda kalırsınız. WC'nin ayrı tutulmasının temel sebebi daha az yük taşımak için. Mutfak ve duşun suyunu uygun bir yerde doğaya bırakmak mümkün. Ama WC için aynı şey geçerli değil.
 

Ynt: Sanihydro Wc Öğütücü

Bu alet kiler tuvaletlerinde gaitayı akıcı hale getirip yukarıdaki kanalizasyona pompalamak için kullanılıyor ve oldukca da seslidir.

Bılmem geceleri kamplarda kim yanında böyle bir karavanın olmasını ister ? ;)
 


bu pompaların 400w ev tipi olanları çok da sesli değil, youtube'da çalışma videoları var. ama karavan için uygun olur mu bilemem.
Sesleri ne kadar az olsa da panelvanların cam ve ince duvar yapıları nedeniyle diğer uyuyanları ve komşularını rahatsız edeceği hesaplanmalı.
Ayrıca 220V çözümler karavanlara uygun değil. Karavancılığın oturduğu ülkelerin pratiklerinde böyle bir çözüme rastlanmamasının sebebi olmalı.
 



merhaba bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. mevcut yapım aşamısındaki camperim için düşünüyorum. bu öğütücü ye mutfak gideri ve duş gideri de baglanıyor.mevcut klozeti de buna baglıyoruz ürün 220v 400watt gücünde detaylar videolar SFA Sanihydro - WC Öğütücüler, Pis su pompaları, Tahliye istasyonları adresinde

Ekli dosyayı görüntüle 402324
Her türlü öğütücü ve majeratörlü tuvalet Türkiye şartlarında sıkıntılı. Bir çok kamp alanında bile aracın altından boşaltma yapma ihtimalinin yok. Bir çok karavancı arkadaşı yollara, tarlalara, hatta bazı utanmazları giderken kamp yaptıkları alanlara boşaltırken görüyoruz. Hem sizin uğraşmanıza hem de başkalarından boşuna söz işitmenize gerek yok. Türkiye şartlarında portatif ve kasetli tuvaletler en uygun çözümdür.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,190
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst