Subaru Akü Seçimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan juggler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,026

juggler

Ana Kamp
Mesajlar
79
Tepkime Puanı
1
Yer
Ankara
merhabalar,
2006 Subaru Forester 2.0X AT aracımın aküsünü değiştirmek istiyorum. önerebileceğiniz marka ve model var mı? OEM Panasonic 65d23L-52Ah aküyü değiştireceğim. Servis 60Ah lik Mutlu akü takıyormuş. Varta Silver Dynamic aküyü deneyen var mı? deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
selamlar,
 

Ekli dosyalar

  • Pages from Folder_car.pdf
    594.9 KB · Görüntüleme: 195

Etiketler
Ynt: Subaru Akü Seçimi

Mesajını yeni gördüm, bende de mutlu akü vardı servisin taktığı, onun yerine inci supera aldım. 60 ah+2 ah. Akücüye gittiğimde inci, mutlu ve varta satıyordu, hangisini tavsiye edersiniz dedim. Hepsini dedi. Bende internetten özellilerini okuduğum inciyi tercih ettim.

Akü değiştirildikten sonra mutlaka kaçak testi de yaptırmanı öneririm.
 

Ynt: Subaru Akü Seçimi

Merhaba,

Gezengen, tavisyen için çok teşekkür ederim. geçen hafta sabah işe gidecekken marş basmadı, değiştirmek zorunda kaldım. 60Ah Bosch marka akü aldım. akü tablasına tam oturdu. bazı akülerin boyutları her ne kadar 60Ah olsa da uygun olmayabiliyor. Bosch 2 yıl garanti verdi aküye. fiyatı 135TL.
 

Ynt: Subaru Akü Seçimi

Güle güle kullan. Eskisini verdiğin halde mi 135 TL? Bende eski aküyü vermeyince 135, verince 120 TL idi. Bu arada kaçak kontrolü yaptırdın mı? Benim araçta dinamoda bir hata varmış, aküden sonra onu da yaptırdım. Araç şarj etmiyordu, hep aküden harcıyordu, o nedenle de akü dolmadğından ölmüştü.
 

Ynt: Subaru Akü Seçimi

teşekkür ederim. eskisini verince 135TL ye verdiler. aküyü kendim taktığım için kaçak kontrolü yapmadım. bu haftasonu yaptırmayı düşünüyorum.
 



Ynt: Subaru Akü Seçimi

akü bakımı ve montajı önemli, bi kaza esnasında asit yada gaz fışkırtmaması için doğru ve sağlam konumlandırılmalı ;)

subaru_impreza_kampanyasi.jpg
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst