Trafikte Daha Fazla Dikkat...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,329

BolbuzJack

Zirve
Mesajlar
1,690
Tepkime Puanı
5
Bir anlık dalgınlık ya da kurallara uymamak, sonuçları çok ağır olabilir.

Videonun başında 18 yaşından küçükler izleyemez şeklinde bir uyarı vardır ve ilerleyen kısımlarda feci görüntüler içermektedir...


http://www.youtube.com/watch?v=hHryTt9cJSQ

http://www.dailymotion.com/relevance/search/incidente/video/xa52vd_vm-18-anni-connetti-il-cervello_auto
 

Etiketler
Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...


Of içim daraldı, korkunç...

İnanması zor ama araçların yayaya çarpması durumlarında pek çok sürücü kaçmayı tercih etti...

Gördüğüm kadarıyla dalgınlık ve kuralsızlık sadece sürücülerin kusuru değil, bazı yayalar ve motorsiklet kullanıcıları da resmen felaketi çağırıyor. Allah kimseye yaşatmasın...
 


Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...

2 video'da aynı, youtube'a ulaşamayanlar için farklı bir siteden linklemiştim. Trafikte nasıl bir tehlike içinde olduğumuzu gösteren bir video. Dikkatli olmak ve asla bir şey olmaz dememek gerekiyor.
 




Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...

Ben de sonuna kadar izleyemedim. Her gün yollardayız, canımız Allah' a emanet...
 

Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...

evet hepiniz haklısınız izlemek gerçektende çok zor ama işte bu arkadaşınız ( ben ) nasıl ki doktorlar bizleri dilim dilim kesip biçiyor sonra ekliyor ise benimde 40 yıla yakın bir zamanım bu araçların hasar tespitini yapmak olay mahaline yetişmek ve bu araçları dilim dilim kesip eklemek ve tekrar sizlerin kullanımına sunmak ile geçti. çoğu zaman keşke bir çiçekçi veya pastahanesi olan biri olaydım diye hayıflanmışımdır .
şimdi hiç unutamadığım bir çok olaydan bir örnek : bir aracı zincirlerle hasarlı olan ön kısmını çekerek açarken bir baktım ölen kişi nasıl frenlere basmış ise o ayakkabıları pedallara öyle yapışmışki onları oradan çekip alırken aman yarabbi sen hepimizi koru dedim ve hala gözümün önünde ,belkide çok dikkatli olmama sebeb olsa gerek. aslında bu konuda sayfalar dolusu yazılar yazabilirim ama şu görüntülerin bize verdiği dersi asla veremem.
hepinize kazasız ,sağlıklı , ve huzurlu bir yaşam dileğimle.
saygılar.
s.n mc bize aklımızı devşirmemize sebeb olduğunuz için tşkler.
 

Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...

bende yine ibret verme amacı ile onarımı bana ait bir hasarı bilgilerinize veriyorum hiç zaman araçların öyle abs , srs , esd , bilmem ne daha özelliklere siz siz olun asla güvenmeyin çünkü o özelliklerin hepsi bir yere kadardır sonrası çok daha vahimdir. bu resimlerde arkadan çok ağır hasar almış bir bmw araca ait 2 adet araçtan bir araç yapma yani başka bir aracın yarısını kesip diğerine ekleme işlemidir.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

FOTO258


FOTO259


FOTO416
 

Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...

Çok üzücü kareler seyrettik;kamyon çarpan kişilerin durumlarını düşünmek istemiyorum...bu kazaların sonunda hastanedeki durumlarını bizzat gördüğüm için bende daha dikkat ve yavaş kullanalım diyorum...
 

Ynt: Trafikte Daha Fazla Dikkat...

Of Murat, ne yaptın ya...
Vallahi içim kalktı....

Yarın da İzmir' e yol yapacağım....
Çok dikkat edeceğim çok.......
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst