ADADOST kullanıcısının son içeriği

  1. ADADOST

    Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

    Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma F650 Gs in deposu sanırım 13 + 4 litreydi ve ortalama 3.5 gibi bir yakıtı var.Yani sınıfının en az yakan motoru.Ki yakıt konusu da bence çok önemli olmalı.Motorla özgürce gezemezsen,bir anlamı kalmaz.Ayrıca bence en önemli artılarından birisi de...
  2. ADADOST

    HURT Motosiklet Kaza Araştırması

    Ynt: HURT Motosiklet Kaza Araştırması Henüz hava durumuna bakmamıştım,yağmurdan haberim yoktu.Tedarikli gitmek lazım o zaman.
  3. ADADOST

    HURT Motosiklet Kaza Araştırması

    Ynt: HURT Motosiklet Kaza Araştırması Fotoğrafta iyi gitti.Özlemişim dağı taşı.Neyse bayrama birşey kalmadı,dağlar beni misafir eder,bir yerlere çadır atarım yine .
  4. ADADOST

    Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

    Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Murat kardeşim bizleri bırakıp nerelere gidiyorsun,hani yaylalara çıkacak,yollara vuracak,çadırlar atacaktık seninle :)
  5. ADADOST

    HURT Motosiklet Kaza Araştırması

    Ynt: HURT Motosiklet Kaza Araştırması Murat,cross ve enduro motorların daha az kazaya karışmış olması,daha kıvrak olmalarıyla alakalı tabii ki.Fakat bence asıl sebep,cross ve enduro sürücülerinin daha agresif sürüş yapmalarıyla kazandıkları akrobatik yetenektir.Özellikle arazi...
  6. ADADOST

    İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008)

    Ynt: İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008) Yaw kardeşim ısınma turu atarken tilifona bakılmamasıda yeni mi adet oldu :)Hem açsaydın telefonu,hazır ısınmışken sıcak sıcak muhebbet ederdik :)
  7. ADADOST

    İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008)

    Ynt: İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008) Yaw kardeşim çıkalım da tilifonuma cevap vermiyosun ki.Madem tilifonuma cevap vermiyosun,ee bana cevap ver o zaman :)
  8. ADADOST

    Müzik Yapmak İsteyen Var mı?

    Ynt: Müzik Yapmak İsteyen Var mı? Ufuk bey kardeşim övgülerine teşekkür ederim,fakat seni duyan da beni bişey zannedecek :) Olurda bir kamp atma şerefine nail olursak,bütün doğa şenlenecek gezenbilir mızıkacıları'nın nağmeleriyle :))
  9. ADADOST

    İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008)

    Ynt: İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008) Namık Bey,şimdi oralar kar altındadır ve ulaşıma kapalıdır.Karların erimesini ve yolların açılmasını dört gözle bekliyorum.Erir erimez bir kamp yapabiliriz orada.Hem tanışma,kaynaşma,hem de bilmeyenler için bölgeyi tanıma fırsatı olur ;)
  10. ADADOST

    İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008)

    Ynt: İnönü Yaylası Kampı (14-15 Haziran 2008) Ufuk bey kardeşim,gizli cennetimizi niye kamuya ifşa ediyorsun,çok reeca ederim :) Orasının İnönü yaylasından daha güzel ve yüksek olduğunu,cep telefonlarının full+full çektiğini,her milimetrekaresinin yeşil olduğunu,sularının buzz gibi ve lezzetli...
  11. ADADOST

    Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

    Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba,bana da bi şeylik... eee.. bi heyecanlık yer açın,ben de geldim :)) Adım Ali,Kocaeli'de yaşıyorum,lojistik işindeyim.Doğaya,fotoğrafa,müziğe,heyecana,özgürlüğe..Kısacası yaşamın kendisine tutkunum... Umarım beraber güzel anlar...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,480
Mesajlar
1,518,557
Kayıtlı Üye Sayımız
172,134
Kaydolan Son Üyemiz
mertm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst