alerdem kullanıcısının son içeriği

  1. alerdem

    series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

    Fren merkezi ve Tekerlek merkezlerini değiştirdim ve fren sorunu halloldu. Biraz sıkıyor ama ileride rahatlar sanırım. Önlere hup takmak istiyorum elinde olan varmıdır.?
  2. alerdem

    series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

    76 series tekerlek fren merkezi arıyorum. Araç Bmc üretimi. Ana fren merkezini wilis ile değiştirmişler Vize için gittiğimde biraz fazla zorlamışlar olsa gerek pedalların üstüne hidrolik kaçırmaya başladı. :( onun da tamir takımı gerekiyor. Elinizde olanlar konusunda yardımlarınızı bekliyorum...
  3. alerdem

    1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

    Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Çok güzellikler katmışsın.eline sağlık. Masraflarının ve emeğinin karşılığını fazlası ile alacağından eminim. Güzel günlerde keyf ile kullan. İleride bir de dif kilit çaresine bakarsın artık :) Saygı ve sevgiler,İşlerinde de kolaylıklar...
  4. alerdem

    1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

    Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı 88" / Petrol+lpg Değişiklikleri bu sayfada gördüm Umut eline sağlık harika olmuş.Tam bir efsane olmuş. Maşallah..
  5. alerdem

    1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

    Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut kardeşim Değişiklikleri merak ediyoruz Henüz bir ses çıkmadı :) İşlerin yoğun sanırım. selamlar.
  6. alerdem

    1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

    Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut kardeşim çalışmalarını ilgi ile izliyorum. Harika işler yapıyorsun. ayın 1 inde Ankada idim. Ertesi gün döndüğüm için aramadım. Acizane fikrim. Çamurluk üstü çetaları siyaha boyasaydık sanki daha alımlı olurdu diye düşünüyorum. Kalorifer...
  7. alerdem

    1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

    Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Harika işler yapmışsınız. İsteyip de yapamadığım şeyler. Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin.
  8. alerdem

    Satılık 1983 88 Series Iıı

    Ynt: Satılık 1983 88 Series Iıı Forum arkadaşımız Sayın Umut Çelikel Kardeşimize Devredilmiştir. Hayırlı olsun Hatasız,kazasız, keyifli kullanmasını dilerim.
  9. alerdem

    Satın Almak İçin Defender Arıyorum

    Ynt: Satın Almak İçin Defender Arıyorum Seri III düşünürmüsünüz.?
  10. alerdem

    Satılık 1983 88 Series Iıı

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-orjinal-1983-defender-seri-iii-123310364/detay/ Site arkadaşlarına Fiyatta kolaylık sağlarım. Kaçılmayacak bir araçtır. Saygılar.
  11. alerdem

    seri 3 yedek parçası bulunur

    Ynt: seri 3 yedek parçası bulunur Parçalar yeni mi çıkmamı ?
  12. alerdem

    seriesııı distiribütör sorunu

    Ynt: seriesııı distiribütör sorunu Eldiven ve plastik kelepçem var. slikon sprey de şimdi Würth ten sipariş verdim. Gelince işleme başlayacağım. Alakanız için çok teşekkürler. Eksiklerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada sıralama tavsiyen için sağol yoksa karışması elde değil...
  13. alerdem

    seriesııı distiribütör sorunu

    Ynt: seriesııı distiribütör sorunu Ömer bey :))) harikasınız çözümün bu kadarını düşünemezdim çok sağolun .. Bir de WD 40 sprey duymuştum kullanan varmı faydalımıdır sizce .?
  14. alerdem

    seriesııı distiribütör sorunu

    Ynt: seriesııı distiribütör sorunu Kablo ve kapak yeni gözüküyor ama. Sorunun çözümü için değiştiririm. Yanıtınız için teşekkürler. Aracım için henüz hiç alışverişte bulunmadım. Malum Simav da parça bulmam imkansız . Muadili araçlardan uyan varsa ya da sizlerin alış veriş yaptığınız bir yerin...
  15. alerdem

    seriesııı distiribütör sorunu

    Merhaba arkadaşlar aracımı her yıkayışımda distiribütör ıslanıyor ve kurutuncaya kadar çalışmıyor. Buji kablolarına baktım su yok. sağlam.İçindede su göremedim ama açıkta bırakıp bi süre bekledikten sonra ancak tekrar çalışıyor . Çözüm önerileriniz nedir.?


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,511
Kayıtlı Üye Sayımız
172,129
Kaydolan Son Üyemiz
tolgademirhan

SON KONULAR



Geri
Üst