Feratti kullanıcısının son içeriği

  1. F

    Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

    Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 2011-4x4-110 B: 85km/s ile sürüşte, fabrika verisinin bile altına(5,2 lt/100) düştüğünü gördüm ama 100'ü geçince tüketim artıyor.
  2. F

    Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada

    Ynt: Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada Av mevsimi açıldığında gelirsem, av alanlarına gider miyiz?
  3. F

    Off Roadçu Duster

    Ynt: Off Roadçu Duster Dalga geçeceğinize, aynı sınıftaki araçlar arasında ve özellikle arazi konusunda Duster'dan iyi olan araçları saysanız daha iyi olmaz mı?
  4. F

    Dacia Duster Sahipleri Listesi

    Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
  5. F

    Neden Dacia Duster?

    Ynt: Neden Dacia Duster? Çoğu eleştirileri ve yanıtlarını okudum. Eleştiri sınırlarını aşanlara gereken karşılıklar verildi ancak, bazılarının rakip bir araç fabrikasının sahibi gibi Duster'ı yerden yere vurmaya çalışmalarını, fakat bunu yaparken, fiyatı ile özellikleri arasındaki oranı...
  6. F

    yeni kullanıcı

    Ynt: yeni kullanıcı Bu saydığınız özelliklere sahip ve eşdeğer fiyatta başka bir araç varsa, bir buçuk aylık Duster'imi satıp onu alacağım. Sanırım, bu aracı yerden yere vuran, arada dalga geçen arkadaşlar, sizin gibi bana da yardımcı olurlar.
  7. F

    yeni kullanıcı

    Ynt: yeni kullanıcı Bu yazdığınızı okuduktan sonra dikkat ettim bugün;120km hızda bile hafif bir rüzgar sesi vardı, o da arkadan geliyordu. Kapı ve camlardan ses alıyor derken ya şaka yaptınız ya da sizin aracınızın kapı ve cam fitillerini takmayı unutmuşlar.
  8. F

    Dacia Duster Sahipleri Listesi

    Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Ben de iki gündür Duster'cıyım.
  9. F

    Dacia Duster Resimleri

    Ynt: Dacia Duster Resimleri Emeği geçen herkesin eline sağlık. Resimleri ve geçüiği yolları görünce, sipariş verdiğime bir kez daha sevindim.
  10. F

    Neden Dacia Duster?

    Ynt: Neden Dacia Duster? Bayiler yok satıyor, 4x4 dizeli 2. elde de yok, 2 aydır bekliyorum. Acaba benim gibi enayi mi çok?
  11. F

    Dacia Duster ile Rize Yaylaları (Handüzü,Çağrankaya,Eğnaçor,Hemşin,Verçenik,Çat)

    Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları (Handüzü,Çağrankaya,Eğnaçor,Hemşin,Verçenik,Çat) Vermiş olduğunuz bilgiler için çok sağolun, keyifli nice geziler dilerim.
  12. F

    Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada

    Ynt: Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada Çok güzel, araya av görüntüleri de ekleseydiniz, benim için iyi olurdu. İyi gezmeler ve avlar.
  13. F

    Dacia Duster ile Rize Yaylaları (Handüzü,Çağrankaya,Eğnaçor,Hemşin,Verçenik,Çat)

    Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları (Handüzü,Çağrankaya,Eğnaçor,Hemşin,Verçenik,Çat) Duster'ı merak ediyordum, hem merakımı biraz giderdiğiniz için hem de o güzel resimler için teşekkürler. Daha önce Jimny kullandım, bu iki aracın arazi performansını karşılaştırmasını yapabililirseniz çok...
  14. F

    1 Aylık Kamp Planı

    Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Arkadaşlar gerekeni yazmışlar. Benim önerim, ilk kez kamp yapacak olanlar için, bir ay uzun bir süre. Şunu bir ya da iki haftaya düşürün, deneyim kazanır ve daha sonra uzun süreli kampa gidersiniz. Sınavda başarılar.
  15. F

    Bu Çadır Nasıl ?

    Ynt: Bu Çadır Nasıl ? Marka konusunda bir şey diyemeyeceğim, çünkü bilmiyorum. Bildiğim, ünlü markaların çok pahalı olduğu. Bende yerlisi var, Alman malı iyi bir çadırın kopyası. Arkadaşımın o çadırı ile bir farkı yok. Önemli olan, dıştaki kumaşının ve tabanının su geçirmez olması. Ayrıca, önde...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,542
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst