msaribas kullanıcısının son içeriği

  1. msaribas

    3 Çılgın Adama Bu Kış Günü Ankara'da Kamp Önerileri

    Ynt: 3 Çılgın Adama Bu Kış Günü Ankara'da Kamp Önerileri Merhaba, Elinizdeki tulumlar yazlık. O tulumlarla bu soğukta hiçbirşekilde kalamazsınız. Bundan 3-5 sene önce Abant'a gitmiştik, arkadaşın teki ısrarlarıma rağmen sizin tulumlara benzeyen bir tulumla geldi. Çadırın altında şişme yatak...
  2. msaribas

    Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

    Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Benim bildiğim klima ortamdaki nemi alarak çalıştığı için camların buğusunu anında çözüyor. 16-18 derecede normal hava tutsanız çözmez.
  3. msaribas

    vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

    Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Bir önceki sayfada yazmıştım sorunuzun cevabını.
  4. msaribas

    vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

    Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Ben aldıktan hemen sonra taktırdım LPG yi, benzinde kullanmadım pek o yüzden birşey söyleyemeyeceğim. Düz yolda max. 140 gördüm. Haa, yokuş aşağı falan 150 160 çıkabilir. Ama max. 140 diyebilirim.
  5. msaribas

    vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

    Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Valla 1.6 motor zayıf geliyor arabaya, doğrudur. Özellikle yokuşlarda ve şehirlerarası yollarda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama araba (bendeki 2000 model) 140 ı görüyor. Seri değil sadece. Arazide hiç sorun yaşamazsınız, 4L de canavar gibi gidiyor. Ben lpg...
  6. msaribas

    İhtiyac fazlası tel testere ve Multi Tool Army Hunting Survival Kit Pocket Card

    Ynt: İhtiyac fazlası tel testere ve Multi Tool Army Hunting Survival Kit Pocket Card Cehaletimi mazur görün ama bu Pocket card neye yarar ?
  7. msaribas

    vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

    Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Merhaba, 1.6 JLX için söylüyorum, 30 lt. lpg ile şehir içinde 250 km, şehir dışında uygun kullanımla 280 km. yol yaparsınız.
  8. msaribas

    Türkiyedeki Örümcek Türleri(Resimli)

    Ynt: Türkiyedeki Örümcek Türleri(Resimli) Son resimdeki "böğü" değil mi ? Denizlide askerlik yaparken bahçeden çok çıkıyordu. Hayvan çığlık atar gibi sesler çıkartıyor üzerine varınca.
  9. msaribas

    Anadolu Hayat Sigorta Kandırmacası

    Ynt: Anadolu Hayat Sigorta Kandırmacası Öncelikle başınız sağolsun. Sigorta şirketlerinden ben de zamanında kazık yedim, şimdi hiçbir şekilde sağlık sigortası yaptırmıyorum. Sizin durumunuz sanırım kredi çekildiği için zorla yaptırılan hayat sigortaso ile ilgili. Mahkemeden lehinize bir karar...
  10. msaribas

    2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

    Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Vedat canın sağolsun başka zamana yaparız birşeyler. Sonbahar geliyor Bolu tarafları çok güzel olacak oralara gideriz sıkma canını.
  11. msaribas

    2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

    Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Ahmet Hocam ben biletleri aldım. Uçakla geliyorum Trabzon'a. 31.08.2011 sabah 06.20 de havaalanındayım. dönüşüm ise 08.09.2011 .
  12. msaribas

    2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

    Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Herkese merhaba, ben de bu geziye katılmak istiyorum. Çadır ve ocağım var (her ikisi de 2 kişilik, ocak trangia). Daha önce Kaçkara çıkmıştım, tekrar çıkmak istiyorum. Yarın herşey netleşir. Actionman, seni arar...
  13. msaribas

    Dalgıç Adayı

    Ynt: Dalgıç Adayı Abyss de iyi bir seçim olacaktır. http://www.abyss-divers.com/
  14. msaribas

    Dağ Filmleri

    Ynt: Dağ Filmleri The Eiger Sanction ı tavsiye ederim.
  15. msaribas

    istanbulda hafif arazi arıyorum :)

    Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) bakarsınız ben de gelirim. takip.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,511
Kayıtlı Üye Sayımız
172,129
Kaydolan Son Üyemiz
tolgademirhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst