ozgurr kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Surinam Vizesi Ile Ilgili Bir Soru

    internette yaptığım araştırmada 35 usd karşılığı havaalanında bu vizenin alınabileceği sonucuna vardım ama beni çelişkiye düşüren surinam havayollarının sitesinde gördüğüm şu ibare; it must be purchased from the embassy before the intended travel to suriname. bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
  2. O

    Kos Adasına Gidiş - Vize ?

    Ynt: Kos Adasına Gidiş - Vize ? şu anda var mı bilmiyorum ama 2011 yılında sadece pazartesi günleri turgutreis'de gümrük ve pasaport işlemleri yapılmak üzere didim-kos seferleri vardı. muhtemelen devam ediyordur çünkü gemi gidiş ve gelişte full idi.
  3. O

    RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

    Ynt: Rusya ( Bati Sibirya-ural Bolgesi-omsk-tyumen-tobolsk-yekaterinburg) selamlar. ufa- kazan arası tren veya otobüs ulaşımı hakkında bilgisi olan var mı?
  4. O

    Orta Asya- Kazakistan Kırgızistan Tacikistan

    wings puanlarımla ramazan bayramı dönemi alma ata gidiş bişkek dönüş şeklinde bilet aldım thy ile. air astana ile alma ata duşanbe arası da 134 euro gibi makul bir fiyata bilet bulunca onuda aldım. toplamda 9 günüm var ;bu bölgeye giden arkadaşların önerileri var mı? alma ata'nın gerek otel...
  5. O

    Ailecek Orta Asya Gezisi

    Ynt: Ailecek Orta Asya Gezisi türkmenistan turistik vize vermiyor veya anormal derecede zorluyor bence türkmenistanı çıkartın.ayrıca özbek vizeside biraz problemli bir vize olduğundan vizenizi türkiyeden almadan yola çıkmayın derim.
  6. O

    Küba ...

    Ynt: Küba ... casa denilen evlerde kalmanızı öeneririm.ben iki defa gittim ve ikisinde de vedado bölgesindeki casa antigua da kalmışdım.gayet de memnun kaldım. www.casantigua.justincuba.com
  7. O

    Arjantin Steak

    Ynt: Arjantin Steak buenos aires in palermo semtindeki la cabrera da hayatımın en muhreşem etlerini tatmıştım.sanırım internet siteleride var.
  8. O

    Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum

    Ynt: Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum tifilis üzerinden rahatça gidebilirsiniz.otogardan sürekli minibüs seferleri mevcut.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,200
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst