1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ParamedicSelcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,145
Mesajlar
112
Tepkime Puanı
17
Merhaba abilerim, arkadaşlar.
Uzun zamandır suv araç arayışındayım. Sayenizde hergün yeni birşeyler öğreniyorum, her yeni gün ise kararlarım vede fikirlerim değişiyor. Ama kafam da belirlediğim 3 araç oldu ve bunlar dışında araç almayı düşünmüyorum. Bunlar Grand vitara, Pajero pinin ve son olarakta Land Rover defender. Araçları uzun zamandır takip ediyorum. Hayatım da suv araç kullanmadığımı ama inanılmaz bir merakımın vede isteğimin olduğunu da belirtmek istiyorum. Yaşım itibari ile ve artık bir araba alabilecek durumum varken bunu suv araç tercih ederek kullanmak istiyorum.

Malum sayfa da bir araç buldum ve inanılmaz beğendim ancak sizlerin deneyim ve tecrübenizinden faydalanarak aracı alıp almama konusunda karar vereceğim. Bana neden alınır yada alınmaz diye belirtirseniz çok sevinirim.
Ben off-road için araç almayacağım. Şehir içinde de çok kullanmayı düşünmüyorum. Çanakkale de yaşıyorum sürekli balığa giden biriyim. Gittiğim yerler ise normal bir taksinin gidebileceği bir yer değil ayrıca ailem köyde yaşıyor köye gidip gelmeye kullanacağım sadece. Bu araba hakkında neler söylersiniz. Bu araba benim için yeterlimi ? Teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-cok-temiz-bakimli-dizel-207809975/detay
 

Etiketler


Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Selçuk bey;
Bence yazdığınız ihtiyaçlarınıza (defender olarak) cevap vereceğini düşünüyorum. Araba çok güzel.
Servise baktırıp onayından sonra ve sünnet kısmınıda :smiley: hallederseniz keyifle biersiniz diye düşünüyorum.

Saygılar ;
 

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Poseidion açiklamanız için teşekkür ederim. Fiyatı sizce uygunmu ? Km düşük muhtemelen motor bakımı yapılmış olduğunu düşünüyorum. Açıklamasında motorla ilgili herhangibir degisiklikten soz edilmemis. Son olarakta cahilligimi mazur görün ama sünnet derken 110 defender den kesme oldugunumu söylüyorsunuz sizde ?
 




Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Malın sahıbı fıyatı tayın etmış dolayısı ile emsallere bakıp ve bır servıse gosterıp karar vermek lazım


Sent from my iPhone using Tapatalk
 


Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Her türlü emeğe ve farklı zevklere saygı duyarım, ancak bu araç konusunda ben de kendi görüşümü aynı şekilde değerlendirileceğini umarak paylaşmak.
Araç kesin 110'dan kesme. 92 model 90 kasada benzin depo kapağı arkada olmaz, ön kapının hemen arkasında olur. Kesme işi eğer işi bilen bir usta tarafından yapıldıysa sorun yok ancak bu araçta arka cam kısmında göze batan bir oran bozukluğu var.
Benim tercihim orijinalliği bilinen bir Defender almaktan yana olurdu. Ayrıca aşağıdaki gibi ifadeler içeren ilanlara karşı hep mesafeli durmuşumdur.
"asfalt ta 130 km hızz"
"90 derece yokuş aşağı kit of la iner"
"çıkmaya cağı dağ bayır yok"
"4 çeker 2 çeker kit óf " Defender sürekli 4X4 sürüşe sahip bir araçtır, değişik oynamalarla 4X2 yapılmasına ben sıcak bakmıyorum (orijinal halini tercih ederim)

Ayrıca standart ön tampona iliştirilen o abartılı A-bar için yorum yapmak bile abes olacak.

Fiyatına bakmadan yaptım buraya kadar olan yorumlarımı.

1997 Land Rover Defender 90
 

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Nkurtkaya; Yorumuzun ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Sizlerin sayesinde degerini hak etmeyen araçaları almamış olacağız insallah. Sizin de ifade ettiginiz bir cok konuda ilan sahibine mesaj attim cevap bekliyorum. Bencede dogru olan orjianal bir defender alip gerekirse kendim yapacagim tamirini. Bizimkisi heycandan olsa gerek hemen bir an once alalim telası var. Yanlış secimler yapmamak adina hepinizin yorumuna ihtiyacim var. Tesekkur ederim
 



Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Acele etmeyin offroad yapmicaksaniz sadece koy yolu ise suziki ye yonelebilirsiniz derim,bi defender kullanicisi olarak.bu araba kimin yaptigi belli olmayan elden ele gelmis bir arac muhtemelen defender kullanan kimse asfalt hizi vs yazmaz :smiley: bunlar komik seyler.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst