2000-2001 Crv Arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stouffkaan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,194

stouffkaan

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
merhaba maksimum 25 bin verebileceğim 2000 veya 2001 model maksimum 180binde olan bir CRV arıyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-sahibinden-otomatik-vites-klimali-sorunsuz-honda-crv-147430520/detay

fiyatta anlaşabilirsek ilandaki aracı almayı düşünüyorum genel olarak gördüğümüzde aracın çizik ve sürtmeden dolayı belden aşağısında boya var tabi ki bu yaştaki araba için normal gerek diye düşündüm. ayrıca sağ kapıda çarpmadan dolayı bir düzeltme var ama değişen yok ayrıca plakasını sordugumda çarpmadan dolayı bir adet hasarı gözüktü sanırım bu sanırım sağ kapıdaki çarpma olabilir diye düşündüm. bunların dışında sunroof uda çalışmadı ama ustam bunun sorun olmayacagını halledilebileceğini söyledi bunların dışında içi falan temiz koltuk ve kapılar deri döşemeli rengi ve durumuda gayet iyi yani içi genel olarak temiz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-sahibinden-masrafsiz-fiyat-dustu-acill-148904151/detay

ayrıca bir tanede ankarada var manuel vites hemen hemen aynı km ama içi deri döşeme değil eğer aracı alırsam deri döşeme yaptırmak istersem ne kadar ortalama masrafı olur merak ediyorum yada olur mu bilmiyorum. birde bu arabalarda otomatik ve manuel çekiş ve yakıt açısında çok farkedermi yani bana ikiside uyar aslında ..bu konuda tecrubeleri olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum .

dersiniz ? bir crv beni bekliyor ama hangisi bakalım :smiley:)
 

Etiketler
Ynt: 2000-2001 Crv Arıyorum

deri döşeme yaptırmak istersem ne kadar ortalama masrafı olur

Gereksiz olur, hafta sonu gezilerine dayanmaz.

otomatik ve manuel çekiş ve yakıt açısında çok farkedermi

Çok fark etmez, ama manuel vites kolay kolay arıza yapmaz yaparsa da ucuza tamir edilir. Diğeri de bakımını zamanında yaptırırsanız kolay kolay arıza yapmaz ama olur da yaparsa araçtan soğutacak kadar yüksek bir masraf çıkarır. Otomatik vites bozuk yollarda daha kullanışlı aracı yavaş yavaş kullanmanıza yardımcı olur (araçta arazi şanzımanı olmadığı için düz vitesle bunu yapmanız daha zor).

Bu arada bana sorarsanız rav4'ler genel olarak daha iyi (en azından 4 teker birden çevirmek için önce tekerleklerden birinin patinaja düşmesini beklemiyor) ama o model aralığında değil, 2000-2005 arası biraz sorunlu malesef. 2000 öncesi ya da 2006 ve sonrası olsaydı boşverin crv'yi derdim ama bu model aralığında öyle birşey diyemiyorum.

Aynı model aralığında daha küçük motorlu bir araç isterseniz honda hrv var, ama otomatik vitesli olanları malesef klasik tip otomatik değil, CVT. CVT şanzıman bozulursa sizi üzebilir, tamiri normal otomatikten daha fazla masraf çıkartır ve tamir edildikten sonra uzun ömürlü olmayabilir.
 


Ynt: 2000-2001 Crv Arıyorum

merhabalar tekrardan ;) yaklaşık 2 ay önce arabama kavuştum. 2000 model siyah 190 binde bir cr-v sahibi oldum.. aracımdan çok memnunum alırken zaten test edip kontrol edip aldım. şuana kadar ciddi bir sorun çıkarmadı lpg li yakıtı 300-350 arası yakıyor.. nissan x-trail alana kadsar satmayı düşünmüyorum :smiley:

1924598 10152392955074040 356956508772706682 n
 

Ynt: 2000-2001 Crv Arıyorum

Lpg de 300-350 mi yakıyor bende 98 model var 400 ün altına inemedim araca acaba ekstra birşeyler yaptırdınızmı?
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,257
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst