Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan possession Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,874

possession

Ana Kamp
bu gidiş discoyu dağda taşta haşet edeceğimden ruhuna ve kımliğine hayran olduğum defender almaya karar verdim.
hafif off road ve haftasonu gezi amaçlı kullanım için almayı düşünüyorum. defender ustatlarından yardım ıstiyorum.şu ıkı araç arası kaldım.
dış görünümü 2013 içi fena değil dizel 110 td motor bu araçmı 31,32 cıvarı bıtırebılırım fıyatını
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ss-motors-1990-land-rover-defender-110-td-145141315/detay
yada benzinli 18-19 arası bıterebılecegım bu araçmı aradakı farka değermı lutfen yardım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-onur-otomotiv-den-yapili-defender-144872665/detay

Etiketler
Ynt: Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen

Eğer Turboysa ve 32 bin tl ye alabiliyosanız dizel daha mantıklı.

Çok teknik bilgim yok.yanlış sorum olursa kusura bakmayın. turbosu olmayan araç isteklerımı karşılamaz ve motor değiştirmek zorundamı kalırım oyuzdenmı motor değişmesi gerekli olur?oyle ıse fıyat farkına değer 110 td sanırım turbo su olan bır motor onu almam mantıklı

Selam
çok kısaca...

Eğer dizel olan Turbo Dizel ise, aradaki fark açıklanabilir olur
Eğer dizel araç düz dizel ise, aradaki fark makul olmaz.

iyi günler dilerim, reha

35-40 civari bir fiyata cok temiz bir V8 var isterseniz. 94 model, sasiden toplandi. Uzerinde 35 Silverstone extreme lastik var (5 adet).

Ilan no 127453559

Motor Gücü 51 - 75 hp dediğine ve şnorkel de solda olduğuna göre büyük ihtimalle düz dizeldir.

yardımlarınız için çok teşekkur ederım.defender sevdan başka bahara kaldı.hiç hesapta yokken range rover almak durumunda kaldım.yıne narın dağa taşa vuramıyacagım bır araç sanırsam.DEFENDER ALAYIM DERKEN LAND ROVERLERIN DIGER BUTUN MODELLERINE SAHIBIM DEFENDERIM YOK.ARTIK YA NASIP...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR