Honda YedekParça Fiyat Araştırmam ve Hayret Veren Sonuç!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,469

fast

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz diğer konularda belirtmiştim HONDA HRV aracımın arka amortisörü patladı. Ankara'da olduğum için şöyle servisleri bi arayım orjinal parçayı öğreneyim dedim. Aşağıda EFE HONDA'nın bana atmaya çalıştığı kazığı görebilirsiniz, param olsa ürünü önce alıp sonra mahkemeye vereceğim bunları haksız kazançtan ötürüde internete açmak daha mantıklı geldi. Ustamdan part numarasını aldım ve tane başına fiyatlar aşağıda:

Ustamın Orjinal Amortisör Fiyatı: 380 TL (1 Adet Arka)
Bora Honda Orjinal Amortisör Fiyatı: 280 TL (1 Adet Arka)
Şaşmazda İsmini Bilmediğim Bir Usta Fiyatı : 450 TL (1 Adet Arka)

EFE HONDA Orjinal Amortisör Fiyatı : 1.015 TL (1 Adet Arka)

OHAAA dedim arka amortisördenmi bahsediyoruz? Evet dedi tanesi 1.015 TL! Yorum sizin... Fahiş fiyata bakın lütfen... Bu fiyatların hiçbirine daha işçilik dahil değil. Orjinal parça fiyatı... Şaka gibi, isteyene servislerin numarasını veriyim arayıp birde siz sorun belki ben 22 yaşımda yaşlandım.. Duymuyor kulaklar sanırım.

Etiketler
Ynt: Honda YedekParça Fiyat Araştırmam ve Hayret Veren Sonuç!

Ülkemizde maalesef yedek parça fiyatları oldukça değişiklik gösteriyor.
1998 Model Honda Euro accord aracımın sağ sol olmak üzere iki adet aks başının fiyatını sordum bir Honda Yetkili servisine..
845 TL x 2 = 1690 TL fiyat verdiler..inanamadım..Başka bir servis ise ikisinin fiyatına 660 TL fiyat verdi..
Aynı parçaların yan sanayi üretimine 100 TL verdim ve 30 TL de işçilikle taktırdım..
10 senelik bir Honda kullanıcısı olarak yedek parça alınacaksa eğer kesinlikle fiyat araştırması yapmak gerekiyor..
Boşu boşuna paramızı çöpe atmamalıyız ve hatta kazıklanmamalıyız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR