Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve yeni bir projeye daha bugün başladım. İsmi Pajero Evolution
Pajeroların EVO versiyonları var, yani açılımı evolution=evrim. Hem anlam olarak yapılan işe uygun hemde gerçek Pajero EVO nun aksesuarlarıda kullanılıcak.
Dodikler çok güzel (Kaput için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim) janlar ayrı bir güzel olmuş.Dodikler orjinalse çok değişik bir araç olur evo versiyonun olduğunuda bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
Dodikler çok güzel (Kaput için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim) janlar ayrı bir güzel olmuş.Dodikler orjinalse çok değişik bir araç olur evo versiyonun olduğunuda bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
Saol Mert bende geç öğrendim Evo versiyonları varmış, ve şansıma servisime bir tane gelmiş komple sökülüp yarış aracı yapılıp almanyaya yollanmış, tüm aksesuarları var ve aksesuarların kalıpları var fiber dökmek için istersem
Abi bu Off road aracı mı ? daha çok drag ve çöl safari aracı gibi duruyor? bu iş çamur güreşinden amerikan güreşine dönecek gibi? STT ve Sidebitter cilalı
araçta ilginç olacak ??? dahası o dodikler senin gibi sert şartları sınayan bir adamda bol bol kırılır gibi geliyor ee zaten araçta müsait. bakalım görelim.