siyamı ten rengimi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mamix_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,715

mamix_34

muhammet uluc
Yer
istanbul
abiler merhaba aracıma (cj5) tente alıcam ancak bir konuda karar veremedim bu konuda sizinde fikrinizi almak istedim sonuçda hepiniz cj konusunda profesyonel olmuşsunuz.sizce siyah cj5'e ten rengimi yoksa siyah'mı yakışır,ben karar veremedim.şimdiden çok teşekkür ederim

Etiketler

Ynt: siyamı ten rengimi ?

siyah cj GRİ ve KOYU KAHVE rengi çok şik duruyor
ama iç döşemede aynı tonlarda olmalı siyah üzerinde siyah güzel oluyor fakat aracı boguyor bence
kesinlikle orjinal bestop bi ürün alın ilk etapda fazla para vericeniz ama başınız agarmaz yolda giderken sökülmez su geçirmez solmaz takıp yırtmadıgınız sürece ömürlük bü ürün tüm montaj mazemeleri içinde somunundan puluna size belki bi şarzlı matkap lazım olur

evedilaz' Alıntı:
siyah cj GRİ ve KOYU KAHVE rengi çok şik duruyor
ama iç döşemede aynı tonlarda olmalı siyah üzerinde siyah güzel oluyor fakat aracı boguyor bence
kesinlikle orjinal bestop bi ürün alın ilk etapda fazla para vericeniz ama başınız agarmaz yolda giderken sökülmez su geçirmez solmaz takıp yırtmadıgınız sürece ömürlük bü ürün tüm montaj mazemeleri içinde somunundan puluna size belki bi şarzlı matkap lazım olur
Zaten kesinlikle orjinal olucak ancak kafamda hep soru isareti kaliyor siyahmi yoksa ten rengimi bu konuda net bir karar versem rahatlicam

evedilaz' Alıntı:
benimde siyah cj 5 vradı tentesi gir di yenisini almadan sattım ama alsaydım kahve alırdım
kahve güzel renk anlaşılan bende kahveden yana düşünücem belki biraz masrafım artıkcak ama olsun.Biraz araştırdım kahve güzel uyuyor iç döşemeleride aynı renk yaptıkmı sorun kalkıyor ortadan.siyah alırsam masrafsız sadece tenteyi takmam yeterli oluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR