1997-98 - 2000; Hangi Tahoe ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,336

gran torino

Ana Kamp
Mesajlar
59
Tepkime Puanı
0
arkadaşlar iki araç arasında karar vermem gerekiyor, ikisininde sahipleriyle anlaştım,2000 model ve üstü kasalar çok fazla elektronik içeriyormu? sıralı lpg uygulaması hangi modelde daha başarılı? bu iki model arasında motor farkı varmı hangi modelin motoru daha sağlam,aracı off road amaçlı değil hafta sonu gezi amaçlı kullanacağım, bu araçla ilgili forumdaki tüm yazıları okudum ancak 2000 model kasa hakkında bilgi bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim,sizce hangisini almalıyım...
 

Etiketler

Ynt: 1997-98 - 2000; Hangi Tahoe ?..

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun vergi için tabikide 98 model ama lpg için mutlaka özellikle yetkili servis olsun çünkü onlar bu işi daha iyi biliyorlar ve sana daha iyi yardımcı olurlar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,496
Mesajlar
1,518,843
Kayıtlı Üye Sayımız
172,158
Kaydolan Son Üyemiz
aysekayan95

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst