2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan consulting Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,990

2004, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi Düşük...Bu bir sorun mudur?

  • Evet

    Kullanılan: 5 45.5%
  • Hayır

    Kullanılan: 2 18.2%
  • Belki

    Kullanılan: 4 36.4%

  • Kullanılan toplam oy
    11
Bu sorunun 2.7'lerde yaşandığı ve mobil1 10w/60 tam sentetik yağ kullanılması gerektiğini söylemişti ustam. Halihazırda bu yağı kullanıyorum, gayet memnunum.
 

Etiketler
Merhaba arkadaş 2004 2.7 crd overland sahibiyim yaklaşık 9 yıldır biniyorum ilk defa böyle bi arıza başıma geldi. arabada gaza bastıkça yağ basıncı göstergesi düşüyor fakat 20 ile seyir halindeyken orta seviyede olur normal seyahat hızına çıkınca gösterge düşüyor ve arıza sesi ötüyor ve check gages göstergesi yanıyor. Ustaya gösterdik ve motor ibmesi lazım dedi napmalıyım ?

Bu sorunun 2.7'lerde yaşandığı ve mobil1 10w/60 tam sentetik yağ kullanılması gerektiğini söylemişti ustam. Halihazırda bu yağı kullanıyorum, gayet memnunum.

kullanılan yağın viskozite değeri ve düzenli yağ & filtre bakımı önemlidir.

hemen motoru indirmeyin.. eğer bahsettiğiniz durum olunca arabanın gidişinde, çekişinde bir problem yoksa yağ müşüründen de olabilir. başka bir ustaya, kendini kanıtlamış bir ustaya da aracınızı göstermenizde yarar var.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,993
Kayıtlı Üye Sayımız
172,097
Kaydolan Son Üyemiz
nakturk25

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst