2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,090
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,153

Etiketler


Arkadaşlar,

İnanın arkamdan ve sırtımdan konuştukları şey için bir dönem çok üzüldüm. Ama bu hayatı yaşamak istiyorsak kafa yapısını değiştirmemiz lazım. Her oçocuğunun lafına bakacak olsak bu hayat bize zindan olur. İşte bazı dedikoducular bir dönem bana da bu hayatı zindan etmeye çalıştılar. Ama nafile. Ben kefeni yırttım. Artık korkmam da kimseden. Ben kendim gibi, özgür ve hür bir insanım ve istediğim gibi olmak, dilediğim gibi yaşamak benim hakkımdır. Kimse de bu meselelere karışamaz.
Birtakım insanların arkanızdan çirkin şeyler konuşmasından müzdaripseniz onları hiç duymazdan gelin. Asla kendinizi ve çevrenizi bu insanlar yüzünden üzmeyin. Bunun farkına varırlarsa daha da çirkinleşirler daha da fazla üzülürsünüz.
Kamp gurupları yiyip içip eğlendiğimiz guruplar. Bu gurupların içerisinde insanları tanımak çok zor, Anlamak da bir o kadar zor. Bir zevki değil de bir sorumluluğu paylaşmak gerektiği zaman herkes tüyer, yalnız kalırsınız. Bunun için asla üzülmeyin. Kendi bireysel yolunuza kendinizi koruyarak devam etmelisiniz. Kimsenin onuru kimsenin oyuncağı değildir. Kanunlar kurallar da bu konuda yanınızdadır. Ancak alçakça iftiralarını arkanızdan yalan konuşmak şeklinde yaparlar. Yüzünüzeyse adeta gülerler. Bu kadar alçak insanları neden insan yerine koyasınız? Herşeye boşverin gitsin. Zamanla sizin kaliteniz de, niyetiniz de ortaya çıkacaktır. Çevresini aydınlatmaya çalışan Güneş'i kimse uzun süre bir yerlere saklayamaz. İyi niyetli olun. İnsanları her şeye rağmen sevin. Dürüst olun ve doğru konuşun. Arkanızdan (YALAN) konuşarak size bir şey yapamayacaklar bunu da sakın unutmayın.
 

Benim bir çekme karavanım var. Boş zamanlarımda Ulaşan'da karavanımla takılıyorum. Benim yaptığım yapabileceğim karavancılık bundan ibaret. Bir de yazın 10-15 gün yer değiştirebilirim karavanımla. Hepsi bu kadar şimdilik. Ama yıllar içerisinde birçok kampı gezdim. Kampların atmosferlerini az çok bilirim. Ben bir kampçı gezginim. Her yerde kamp yaparak mutlu olabilirim. İlle de uzaklara gitmek ve pahalı işlerle uğraşmak (Yurtdışı turları gibi) zorunda da değilim. Bir hafif müzik, Güzel bir kitap ve karavanımın sunduğu rahat ve varsa huzurum bana yeter.
 



Ben zaten kampları sevdim. Zaten ilk başından itibaren de Çekme Karavanlara vurgunum. Kamplarda yapacağım konaklamalarda rahat olmak benim karavancılıktaki amacımdır. Kampdışı konaklama konusu çok ayrı bir konudur. Elbette daha zor ve zorlayıcı şartların olduğu bir durumdur.
 

Kampdışı konaklama konusunda şartlar belirleyici olacağı gibi çok değişik lezzetler de alınabilir bu işten. Örneğin ıssız koylarda kamp yapmak gibi. Ama bunlar zaten benim yapmak istediğim bir şey değil. Ben çevremde insanlar olsun isterim tersine.
 


Kalpten konuşanlara lisanlar gerekli değil demiş Mevlana... (Ben de FB un yalancısıyım) Umarım demiştir çünkü çok doğru bir tespit. Bu iftira konusnuda da böyle aslında kalbi kötü olan birine asla bir şeyin doğrusunu anlatamazsınız. Bu yüzden anlatmaya çalışmayın. Bırakın ne istiyorsa onu anlamaya devam etsin o.
 

Büyük usta Kayahan ne diyor?
Kimseye yok zararımız,
Bu da bizim hayatımız...
Biz Mecnun'uz Biz Leyla'yız...
Sarhoşuz sanma, Berduşuz sanma...
Bizi boş sanma... Bakıp aldanma...
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,006
Kayıtlı Üye Sayımız
172,098
Kaydolan Son Üyemiz
mesut44dg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst