2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wrangler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,900

wrangler

Ana Kamp
Mesajlar
71
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul-üsküdar
2500CC Wranglerimde çekiş sorunu yaşıyorum.
Yeterince gaz yemiyor kalkışlarda bazen yığılma yapıyor sonradan gazlıyor.
Aynı sorunu bazen vites küçültmelerde de yaşıyorum.
Yarım enjektörlü bir aracı karbüratörlüye çevirmek mümkünmü?
Yada başka bir çözümü varmı bu işin. Enjektör temizleme iş görmedi.
Bu işleri iyi bilenbir ustaya ihtiyacım var. önerebileceğniz kimse varmı
Böyle kullanmak zevk vermiyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

sahibinden.com da bi tane satılık wrangler vardı tr nin en güçlü wrangleri diye bi inceleyin araç sahibi de belki yardımcı olabilir...
 

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

benzin, karbüratör ve enjeksiyonla ilgili sorunlarınız için
kadıköy hasanpaşada bosch servis ahmet memikoglu var onu tavsiye ederim
karakoldan bir sonraki sokagın içinde
10 numara is yapar
 

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Tr nin en güçlü jeep i başlıklı satılık arabayı biliyorum kavacıkta olmalı evet ondan fikir alabilirim.
Hasanpaşada ahmet ustayada bir danışmalı fakat bir yerlerden duydugum kadarıyla bunların enjektörlerını iptal edip karbüratörlü sisteme geçmişler diye duymuştum kim söylemişti onuda hatırlamıyorum bir bilen cıkar inşallah.
 

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

merhabalar,sizin sorununuza benzer bende benzin kullanımın da yaşıyorum.ama lpg de canavar gibi.motor sıcakken gaz dan benzine geçtiğinde yapmıyor.sanırım benim ki sinde hava filtresinin borusu lpg için yarısı kapalı.sizin araçta lpg var mı?varsa iki yakıtta da yapıyormu?
 



Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Sn ergin0737 bu sorunu karbürtör hava giriş kısmına koyacağınız bir kelebekle bu sorunu aşabilirsiniz...lpg için hava kısılıyor, benzinde de araba çekmiyor haliyle...koyacağınız kelebek kısılılan ayar kadar bir hava geçirilecek kadar açık yani kapalıya yakın kısık kalır içeriye bir bisiklet fren teli gibi bir telle içerden kumandalı hale de getirebilirsiniz bu kelebeği...
 


Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Ergin bey benımkınde lpg yok neden taktırmadın dersen hem orjınalını korumak için, hemde benzinlide böyle çekiş düşükse lpg de daha da düşer diye düşünmüştüm.
En son olarak yakıt deposunu aşağı alıp komple bir temizliyeceğim buji hava filitreleri falan komple değiştırdıkten sonra aynı sorunu yıne yaparsa ne yaparım bılemıyorum ama aklımdan sıfır sandık motor alıp atmakta geçmıyor değil.
 

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

çekiş problemi yok benimkinde lpg de.lastik ebatınız nedir bilmiyorum ama benimki si 235 -75 15 yani standart ölçüye yakın.gayette memnunum.bir çok arazi aracı kullandım çoğundan iyi tabiki beklenti önemli performans olarak .yeni motor alacaksanız V8 düşünün derim.benimde var öyle bir projem.ama ne zaman olur bilemem.
çok uzun rampaları sevmiyor sadece.antalya izmir arası bu araçla gidip geliyorum.performans olarakta şikayetim yok çünki 88 model 2500 cc lik bir araca biniyorum.
yeni nesil 1200 cc lik araçlar bile daha performanslı ama bizim araçlar 88 model zamanın teknolojisini kullanmışlar.şimdi ise eski teknoloji.

bujiler ve kablolarını değiştirin.benim araç için söylüyorum buji yi seçiyor.orjinalini kullanın.
 

Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

Merhabalar bende wrangler kullanıcısı olarak aracımda yolda giderken gaz yememe kesiklik sorunu yaşıyordum, bazı ustalar beyindendir dedi en son Başkan jeep sordum ve muhtemelen deponun içindeki benzin pompasondandır dedi ve enson çare aracın benzin deposunu indirdik ve benzin pompasının filtresi zamanla tıkanmış sonra benzin pompasının içine zarar vermiş sonuçta 270 tl vererek ulus otodan benzin pompası komple satın aldım. şimdi herşey normal çekişi aracın değişti artık kesiklik sorunu yaşamıyorum. Sizde Deponun içindeki benzin pompasına bakın .
 



Ynt: 2500CC Wranglerde çekiş sorunu.

WRANGLER KULLANAN ARKADAŞLARIM ARACINIZ BENZİNDE GİDERKEN YIĞILMA YAPIYORSA BAŞKA YERLERDE UĞRAŞMAYIN DEPONUN İÇİNDEKİ BENZİN POMPANIZI DEĞİŞTİRİN SORUNUNUZ BU SİZİN.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,496
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst