4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,580

yuysal

Zirve
Mesajlar
1,549
Tepkime Puanı
0
Bir 4x4 çekiyorsun.Üstelik sahibinide çok fena kızdırmışsın.Sahibide bir bayan olursa böyle olur işte.Oh olsun :D :D :D

Th DontTowMefromwwwmetacafecom
 

Etiketler








Ynt: 4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

merhabalar. benimde buna benzer bir anım oldu geçenlerde.vitarayla kuru zeminde askıda kalmış bir nissan navara yı yardım olsun diye kurtarırken navaranın sürücüsüne sende takviye olarak geri vitese tak dedik(adam alkollü olunca ileri vitese taktı)buna rağmen saplanan aracı komedi kıvamında çıkarmayı başardık.
 







Ynt: 4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

gecen gün yolda trafik vakfının cekicisi sag sola makas atıp gidiyordu haliyle de benide sıkıştırdı nerdeyse aracıma carpacaktı zor durdum sonra dur dedim saga cek durmadı yoksa tüm hırsımı alacaktım şu vakıf cekilerinden ama dümbük başka yola sapmak kaydıyla kactı
 


Ynt: 4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

Arkadaşlar video eklemeyi nasıl yapıyorsunuz.Adım adım nasıl yaptığınızı yazar mısınız?Ben de eklemek istiyorum
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,738
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst