Acayip Kararsızım Bir Yardım Lütfen

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ttolga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,138

ttolga

Yeni Üye
Mesajlar
9
Tepkime Puanı
1
Yer
Bursa
şimdi arkadaşlar değerli dostlar
40000 tl ye kadar bir araç bakıyorum dağ bayır köy yolları dolaşıp durucağım hafta sonları hafta içinde işe gidip geliceğim otomatik olması şart

ancak
vitara 5k 93 1.6 70bin km orjinal motor boyasız kazasız 31bin
vitara 3k 2001 1.6 140bin km orjinal motor boyaz kasasız 32 bin
gvitara 3k 1.6 120 bin km orjinal motor boyasız kazasız 39 bin

hepsi için ufak bir yükseltme yapacağım 3 kişi bineceğimiz den ötürü ,

tercih olarak hangisi yapılmalı masraf model teknolojik alt yapı sorun çıkarma kullanım satış parça maliyeti tek araca binmek sıkıtılımı dır diğer binecek 2 kişi yaşlar 70 üzeri inip binmede sıkıntı çıkar mı ?
 

Etiketler
2000 model 1.6 5 k Vitara jlx im vardı. 7 yıl bindim, 4 yıl öncesi satıp Grand Vitara XL 7 ye geçtim. 4 yıl öncesi 2000 model 5 kapı Vitaralar 18-20 bin, 3 kapılar 15 bin civarı idi. Zaman içinde bu araçların piyasası genel araç piyasasına göre aşırı yükselmiş. Kesin bilmiyorum ama bunun sebebi bu araçların en ekstrem modifiye yapılacak parçalarının ve yapacak ustaların diğer markalara göre kolay ve ucuza bulunması. Sonuç olarak aracın hard off road aracına dönüştürülebilme kolaylığı. Amacınız bu olmadığına göre bence sizin Vitara'ya bu parayı vermeniz uygun değil. Seçenekler içinde Grand Vitara daha yeni olması nedeniyle daha uygun. Ancak arka koltuk 3 kapılı Vitara da olsa Grand da olsa iki kişilik yani iki kişi sıfıra sıfır oturacak. Eğer kilolursa rahat edemeyebilirler. Arkaya tek kişi bineceğinden çok sorun değil gibi ama sadece aracın eni yanısıra ön arka koltuk arası diz mesafesi de çok değil. Bence Grand'ın arka koltuğunu yakından inceleyip karar verin.
 
Son düzenleme:


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,474
Mesajlar
1,518,480
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst